Jump to content

Lukki-kirjastot - Lukki-biblioteken (Karkkila, Lohja-Lojo, Vihti)

Cover for Kerjäläisprinsessa
Isbn: 978-87-2713-718-6
Publisher: Saga Egmont
Category:
Children's books 9-12 years
Accessible since: January 2024

E-book

Kerjäläisprinsessa

Sukella fantastiseen seikkailuun, jossa koneet kohisevat ja ihmissudet ulvovat – ja ainoastaan rohkeimmat voivat selviytyä!

Gigi on Umbrovian kuninkaan tytär, joka on paennut vallankumousta kaukaiseen Keloburgin satamakaupunkiin. Keloburgissa kuningasperhe elää piilossa katseilta, mutta vallankaappaajat ovat päässeet heidän jäljilleen. He hyökkäävät perheen kotiin ja vievät mukanaan Gigin äidin ja sisaret. Nuorella Gigillä ei ole vaihtoehtoja. Hän lähtee vaaralliselle pelastusretkelle mukanaan nokkela katupoika Henry. Yhdessä Gigi ja Henry yrittävät kääntää kohtalon kurssin ihmissusia, merirosvoja ja mitä kummallisimpia koneita vilisevässä maailmassaan.

Kerjäläisprinsessa aloittaa jännittävän steampunk-henkisen Gigi ja Henry -sarjan, joka sopii niin Harry Potterin kuin Narnian tarinoidenkin faneille.

Magdalena Hai on palkittu ja tuottelias fantasiakirjailija, jonka teokset ovat olleet usein ehdolla kirjallisuuspalkinnoille. Hänelle on myönnetty muun muassa Kuvastaja- sekä Kaarina Helakisa -palkinnot. Monet Hain kirjoista on suunnattu lapsille ja nuorille.Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone