Hoppa till innehållet

Lukki-kirjastot - Lukki-biblioteken (Karkkila, Lohja-Lojo, Vihti)

Omslagsbild för Neljä valkoista koiraa Santiagon tiellä
Isbn: 978-87-2710-304-4
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Romaner Feelgood
Tillgänglig sedan: november 2023

E-bok

Neljä valkoista koiraa Santiagon tiellä

Valloittava tarina onnellisuuden etsimisestä, kohtaamisista ja kävelemisestä.

Julia on valmistunut työttömäksi lastentarhaopettajaksi, ja avioliittokin on karilla. Hän hakee elämälleen uutta suuntaa Valamon luostarin retriitillä mutta löytääkin itsensä hetken mielijohteesta Le Puyn pyhiinvaellusreitiltä Etelä-Ranskasta. Edessä on 800 kilometriä kävelyä.

Matkallaan Julia tutustuu muihin vaeltajiin, joilla kaikilla on omat syynsä vaellukselle. Tutuimmaksi tulee komea kreikkalainen munkki Athos-vuorelta. Vaellus etenee proosallisesti kilometri kilometriltä, säässä kuin säässä, etapista ja majapaikasta toiseen. Toisaalta aikaa on loputtomasti pohdiskelulle, ystävyydelle ja yksinäisyydellekin.

Neljä valkoista koiraa Santiagon tiellä on hyvän mielen vaellustarina, joka kannustaa henkiselle matkalle – tapahtui se sitten kävellen tai omassa mielessä.

Mirja Kärnä on suomalainen kirjailija, yrittäjä ja kauppatieteiden maisteri. Kärnä on tehnyt lukuisia pitkiä vaelluksia Euroopassa ja kävellyt muun muassa lähes 4000 kilometrin matkan Suomesta Espanjaan. Hän työskentelee henkisen älykkyyden asiantuntijana.



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone