Jump to content

Lukki-kirjastot - Lukki-biblioteken (Karkkila, Lohja-Lojo, Vihti)

Cover for Älä unohda, Maret
Isbn: 978-87-2709-602-5
Publisher: Saga Egmont
Category:
Crime & Mystery True Crime
Accessible since: September 2023
Narrator: Panu Vauhkonen
Length: 7 hours 36 minutes

Audiobook

Älä unohda, Maret

Syväluotaava rikosromaani hätkähdyttävistä ihmiskohtaloista pitää otteessaan viimeiseen juonenkäänteeseen asti.

Nainen löytyy kuolleena jugend-talon porraskäytävästä. Kirsi Väisäsen kuolema ei ollut luonnollinen, ja pian selviää, että moni kantoi huomattavan varakkaalle naiselle kaunaa. Rikoskomisario Hannu Savolainen tiimeineen puurtaa murhatutkimuksen kimpussa mutta törmää kerta toisensa jälkeen umpikujaan.

Rikostutkintatiimissä on omatkin ongelmansa. Savolainen epäilee, ettei hänen työparinsa Siru Hakalan elämässä ole kaikki kunnossa. Kaiken lisäksi tutkintaan sekaantuu jälleen omapäinen Milla Luther, joka on piikki Savolaisen lihassa. Ärhäkkä nuori nainen saattaa kuitenkin johdattaa Savolaisen Väisäsen surmaajan jäljille.

Älä unohda, Maret jatkaa rikoskomisario Savolaisen tutkimuksista kertovaa rikossarjaa. Dekkarisarjan aiemmat teokset ovat Kaivo (2017), Yöhön kadonnut (2018), Ristiinan enkeli (2020) sekä Kissa joka kehräsi kuolemaa (2022, yhteistyössä Kari Pusan kanssa).

Annika Eronen on lempääläinen kirjailija ja vapaa toimittaja. Eronen tunnetaan rikoskomisario Hannu Savolaisen tutkimuksista kertovasta rikossarjastaan.

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone