Jump to content

Lukki-kirjastot - Lukki-biblioteken (Karkkila, Lohja-Lojo, Vihti)

Cover for Hunaja-ansa
Isbn: 978-87-2709-200-3
Publisher: Saga Egmont
Category:
Novels Crime & Mystery
Accessible since: August 2023
Narrator: Susa Saukko
Length: 10 hours 58 minutes

Audiobook

Hunaja-ansa

Rikoksia, salaisuuksia ja kuolemaa sodanjälkeisessä Suomessa.

Rauhan aika on koittanut, mutta Savonlinnassa ponnistellaan vielä kauan kohti tavallista arkea. On vuosi 1945 ja pian vappu, mutta tulevaa juhlapäivää varjostavat katoamistapaukset ja kuolemat. Kirurgi Adina Lujanen joutuu keskelle tapahtumia, kun hänen naapurinsa katoaa. Sama kohtalo koittaa myös Adinan vastuulla olleelle sairaanhoitajattarelle, ja viimeistään silloin mysteeristä tulee henkilökohtainen.

Minne naiset katoavat? Liittyykö tapahtumiin hotelli Totti ja siitä liikkuvat huhut, joiden mukaan hotellilla pyöritetään ilotyttörinkiä? Onko jo liian myöhäistä, vai vieläkö kadonneet voi saada turvaan? Kun poliisin johtolangoista ei ole mihinkään, eikä epäiltyjä ole, Adina ottaa ohjat omiin käsiinsä.Anne Frost (s. 1957) on suomalainen kirjailija, joka kirjoittaa suomalaisesta historiasta aiheensa ottavaa jännityskirjallisuutta. Hän on aiemmin julkaissut jännitysteoksia kirjailijanimellä A. M. Frost yhdessä miehensä Matti Frostin kanssa.

Adina-sarjassa seurataan kirurgi Adina Lujasta 1940-luvun Suomessa. Kuolemantapaukset, murhat, rikokset ja salaperäisyydet kietoutuvat yhdeksi vyyhdeksi, jonka selvittämiseen tarvitaan Adinan salapoliisitaitoja.

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone