Hoppa till innehållet

Lukki-kirjastot - Lukki-biblioteken (Karkkila, Lohja-Lojo, Vihti)

Omslagsbild för Kolme turhaa murhaa
Isbn: 978-87-2709-266-9
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Deckare & spänning
Tillgänglig sedan: juli 2023
Uppläsare: Ari-Matti Hedman
Length: 6 timmar 14 minuter

Ljudbok

Kolme turhaa murhaa

Viihdyttävän dekkarisarjan avausosassa ratkotaan murhia Komisario Palmun hengessä.

Helsingissä tulee päivänvaloon selittämätön murhasarja. Kolme suuren tehdasyhtymän toimiin liittyvää miestä on otettu hengiltä, eikä kukaan tiedä miksi. Kuulusteltavaksi joutunut yhtymän tiedotussihteeri Akseli Purto hälyttää apuun vanhan ystävänsä varatuomarin ja yksityisetsivän Pentti Lehikon. Lehikon alkaessa tutkia murhia johtolangat antavat pian olettaa, että Purto saattaa itsekin joutua murhaajan uhriksi. Onnistuuko Lehikko selvittämään tapauksen ennen kuin on liian myöhäistä?

Kolme turhaa murhaa on 1950-luvun Helsinkiin sijoittuva jännittävä salapoliisiromaani retrodekkareiden faneille. Kirja aloittaa varatuomari Pentti Lehikon murhatutkimuksia käsittelevän sarjan, joka on täynnä rakastetun viihdekirjailijan Simo Penttilän teoksista tuttua nokkelaa sanailua ja vauhdikkaita käänteitä.



Uuno Hirvonen, kirjailijanimeltään Simo Penttilä (1898–1971), oli suomalainen kirjailija, joka kirjoitti viihteellisiä seikkailuromaaneja sekä käsikirjoitti jännityselokuvia. Penttilän tunnetuimpia teoksia on Punavyö-sarja (1958–1971). Hänet palkittiin Pro Finlandia-mitalilla vuonna 1959.

Nostalgisessa ja jännittävässä sarjassa varatuomari Pentti Lehikko ratkoo murhia vuosisadan puolivälin Helsingissä.

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone