Jump to content
The library informs: Lukki-kirjastojen Biblio poistuu käytöstä ja uusia lainoja ei voi enää tehdä. Nykyiset lainat säilyvät luettavissa. Uusi kuntien E-kirjasto on käytössä, tutustu osoitteessa e-kirjasto.fi.

Lukki-kirjastot - Lukki-biblioteken (Karkkila, Lohja-Lojo, Vihti)

Cover for Niin paljon parempi mies
Isbn: 978-87-2706-529-8
Publisher: Saga Egmont
Category:
Novels
Accessible since: July 2023
Narrator: Anu Vilhunen
Length: 5 hours 34 minutes

Audiobook

Niin paljon parempi mies

Ystävyys. Rakkaus. Ylenkatse. Viha. Sota.

Jatkosodan keskellä Viitikon perhettä kohtaa tragedia, kun perheen isä menehtyy ratatyömaalla. Yksin jäävät äiti Kaarina ja lapset, sota-ajan ja niukkuuden keskelle. Viranomaiset määräävät Viitikon mökkiin asumaan myös Ailin, reippaan karjalaisnaisen tyttärineen. Jonkinlaisessa järjestyksessä ollut elämä menee entistä enemmän sijoiltaan.

Viitikon perheen vanhin poika, kekseliäs ja näppärä Viljo, alkaa ottaa aikuisen roolia. Vaikka onkin vasta lapsi, Viljo tahtoo tehdä osansa ja auttaa perhettään. Mitä siitä, että epähuomiossa tulee toimittua lakia vastaan? Tarkoitushan on hyvä. Pojan omapäinen toiminta saa Kaarinan huolestumaan, ja vilkkaan Ailin kanssa on aluksi hankalaa tottua asumaan. Mutta kun tunnelma kotirintamalla vaihtelee murheesta turhautumiseen ja ilonhetkistä varovaiseen toivoon, huomaavat Kaarina ja Aili, että erilaisuus voi myös yhdistää. Vähitellen Kaarinan sydämestä löytyy tilaa myös uudelle rakkaudelle.Sisko Istanmäki on lämpimän humoristisista teoksistaan tunnettu kirjailija. Hän on saanut Kirjallisuuden valtionpalkinnon vuonna 1971 ja Kiitos kirjasta -mitalin vuonna 1996.

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone