Jump to content
The library informs: Lukki-kirjastojen Biblio poistuu käytöstä ja uusia lainoja ei voi enää tehdä. Nykyiset lainat säilyvät luettavissa. Uusi kuntien E-kirjasto on käytössä, tutustu osoitteessa e-kirjasto.fi.

Lukki-kirjastot - Lukki-biblioteken (Karkkila, Lohja-Lojo, Vihti)

Cover for Lumikuningatar
Isbn: 978-87-2840-739-4
Publisher: Saga Egmont
Category:
Novels Romance
Accessible since: July 2023

E-book

Lumikuningatar

Kylällä puhuttaa itsepäisesti poikamiehenä pysyttelevä tohtori Kajander. Miehelle on povattu vaimoa naapurin somasta Violasta, mutta tohtoria miellyttää yksinkertainen ja itsenäinen elämä luonnon helmassa, eikä hän ole lainkaan kiireessä avioitumaan.

Kun kirkonkylään muuttavat uudet, merkilliset asukkaat, sisarukset Felix ja Natalia Vikman, herää lopulta tohtori Kajanderinkin huomio. Kuvankaunista Nataliaa, joka välttelee parhaansa mukaan kyläläisten seuraa, aletaan kutsua Lumikuningattareksi. Tohtori tuntee, että naisen ylvään ja surullisen olemuksen taakse kätkeytyy salaisuus. Voiko kukaan sulattaa Lumikuningattaren sydäntä?

Romanttinen historiallinen tarina pienen kirkonkylän asukkaiden salaisuuksista vie lukijan mukanaan. Lumikuningatar on julkaistu alun perin kirjailijanimellä Minna Skog.Tuija Lehtinen (s. 1954) on rakastettu kirjailija, joka on tunnettu erityisesti nuortenkirjoistaan. Uransa alkuvuosina hän kirjoitti myös Kolmiokirjan romanttisia lukemistoja.

Seurapiirejä ja suuria tunteita on sarja ihastuttavia historiallisia rakkaustarinoita.

EPUB3: Reflowable


Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone