Jump to content

Lukki-kirjastot - Lukki-biblioteken (Karkkila, Lohja-Lojo, Vihti)

Cover for Yksi hyvää toinen pahaa
Isbn: 978-91-7829-905-8
Publisher: Word Audio Publishing
Category:
Novels Crime & Mystery
Accessible since: July 2023
Narrator: Karoliina Kudjoi
Length: 6 hours 52 minutes

Audiobook

Yksi hyvää toinen pahaa

Alina Mänty sukeltaa jälleen ihmismielen syvyyksiin

Kaveriporukka kokoontuu juhlimaan yhdistettyjä nelikymppisiä ja tupaantuliaisia syrjäiselle vanhalle kyläkoululle. Kaikki vanhasta porukasta ovat tavalla tai toisella elämän kolhimia ja jokaisella on omat murheensa. Kosteiden juhlien jälkeen yksi kaveruksista ei kuitenkaan enää koskaan palaa kotiin. Ilta päättyy henkirikokseen. Mutta kuka on syyllinen? Ylikonstaapeli Alina Mänty palaa sairauslomalta ottaakseen vastuulleen kiperän tutkinnan. Alinan intuitio sanoo, että surmaaja löytyy kaveriporukan sisältä. Kaikki kuitenkin vakuuttavat syyttömyyttään, eikä teolle tunnu löytyvän minkäänlaista motiivia. Myös Alinan henkilökohtainen elämä on murroksessa ja hän pohtii perheen mukanaan tuomaa vastuuta. Kykeneekö ihminen mihin vain suojellakseen itseään ja lapsiaan?

Yksi hyvää toinen pahaa on seitsemäs osa Etelä-Pohjanmaalle sijoittuvassa dekkarisarjassa, jonka päähenkilönä on älykäs ja kovahermoinen rikosylikonstaapeli Alina Mänty.

Tuula T. Matintupa on tuottelias kirjailija, joka on kirjoittanut uransa aikana lukuisia romaaneja ja dekkareiden ohella myös nuortenkirjallisuutta ja fantasiaromaanin. Matintupa asuu Alajärvellä, Etelä-Pohjanmaalla.

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone