Jump to content
The library informs: Lukki-kirjastojen Biblio poistuu käytöstä ja uusia lainoja ei voi enää tehdä. Nykyiset lainat säilyvät luettavissa. Uusi kuntien E-kirjasto on käytössä, tutustu osoitteessa e-kirjasto.fi.

Lukki-kirjastot - Lukki-biblioteken (Karkkila, Lohja-Lojo, Vihti)

Cover for Tuulentuojat
Isbn: 978-91-8034-043-4
Publisher: Word Audio Publishing
Category:
Novels
Accessible since: July 2023
Narrator: Sanna Majuri
Length: 13 hours 14 minutes

Audiobook

Tuulentuojat

Apteekki-romaanista tutun Ruusvirran perheen tarina jatkuu

1920-luku on Suomessa ja Porissa kiivaan taloudellisen kasvun aikaa. Myös uusia aatteita virtaa maahan ja erityisesti nuoret innostuvat niistä, niin myös Ruusvirran porvarisperheessä. Perheen pää Aron Ruusvirta on luovuttanut apteekkinsa seuraavan sukupolven käsiin ja koettaa nauttia eläkepäivistä. Lauri ja Synnoven puoliso Gustaf taas ovat innokkaita suojeluskuntalaisia. Samaan aikaan työläisperheen tyttö Allida Penttilä tähtää opinnoissaan ja urallaan korkealle perheen miesten vastustuksesta piittaamatta.

Leila Tuure (s. 1938) on historiallisista romaaneistaan tunnettu porilaissyntyinen kirjailija, joka on työskennellyt myös historianopettajana. Tuuren tarinoissa menneet vuosisadat heräävät ihastuttavasti eloon ja erilaiset ihmiskohtalot saavat äänensä kuuluviin. Tuulentuojat on Tuuren Poriin sijoittuvan, Ruusvirtojen perheen elämänvaiheista kertovan historiallisen romaanisarjan itsenäinen toinen osa.

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone