Jump to content
The library informs: Lukki-kirjastojen Biblio poistuu käytöstä ja uusia lainoja ei voi enää tehdä. Nykyiset lainat säilyvät luettavissa. Uusi kuntien E-kirjasto on käytössä, tutustu osoitteessa e-kirjasto.fi.

Lukki-kirjastot - Lukki-biblioteken (Karkkila, Lohja-Lojo, Vihti)

Cover for Lauma
Isbn: 978-91-8076-162-8
Publisher: Word Audio Publishing
Category:
Novels Crime & Mystery
Accessible since: June 2023
Narrator: Aku Laitinen
Length: 6 hours 15 minutes

Audiobook

Lauma

TERVETULOA DECEMBERIIN

Superkyttä John Wagnerin elämä hajoaa palasiksi, kun hänen vaimonsa Sara ja poikansa Mattias katoavat mystisesti. Ainoat johtolangat vievät Saran kotiseudulle, jumalan selän takana sijaitsevaan pieneen Decemberin kaupunkiin. Varsin pian käy selväksi, että Decemberissa on jotain mätää: perheensä etsimisen lisäksi John saa eteensä joukon hämäräperäisiä rikostapauksia.

John liittyy vastentahtoisesti Decemberin poliisivoimiin ja löytää yllättävän liittolaisen psykologi Kim Cordellista.  Synkkä menneisyys vainoaa myös Kimiä, ja yhdessä he yrittävät ottaa selvää Decemberin alamaailman hämäristä kiemuroista. Johnin vuokramökin edustalta sijaitsevasta järvestä naarattu ruumis ja brutaali jengiammuskelu ovat vasta alkusoittoa...

December on Grimwalker-kirjailijapariskunnan yhteisprojekti: ainutlaatuinen cocktail jännitystä, mysteeriä ja pahaenteistä pikkukaupungin tunnelmaa. Tässä sarjassa ei turhia jarrutella, eikä juonenkäänteissä tai vauhdissa ole säästelty. Varmaa on vain se, että kun kerran saavut Decemberiin, se ei päästä sinua otteestaan.


Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone