Jump to content
The library informs: Lukki-kirjastojen Biblio poistuu käytöstä ja uusia lainoja ei voi enää tehdä. Nykyiset lainat säilyvät luettavissa. Uusi kuntien E-kirjasto on käytössä, tutustu osoitteessa e-kirjasto.fi.

Lukki-kirjastot - Lukki-biblioteken (Karkkila, Lohja-Lojo, Vihti)

Cover for Valheiden vangit
Isbn: 978-91-8054-151-0
Publisher: Word Audio Publishing
Category:
Novels Crime & Mystery
Accessible since: June 2023

E-book

Valheiden vangit

Supersuositun Eva Rae Thomas -dekkarisarjan henkeäsalpaavan jännittävä ykkösosa 

Kun mystisesti partioleiriltä kadonneen 12-vuotiaan paikallisen surffarilupauksen, Sophie Williamsin, ruumis löytyy rantabulevardilta makuupussiin sullottuna, koko idyllinen Cocoa Beachin pikkukaupunki järkyttyy.  Myös entinen FBI-profiloija Eva Rae Thomas kiinnostuu tapauksesta, vaikka oikeastaan hän on muuttanut lastensa kanssa vanhaan kotikaupunkiinsa toipuakseen tuskallisesta avioerosta ja pysyäkseen erossa poliisityöstä.  Kaiken lisäksi tapauksen tutkintaa johtaa Eva Raen rakas lapsuudenystävä Matt Miller. Pian julma rikos saa kuitenkin jatkoa ja Eva Rae ja Matt alkavat käsittää, että heillä saattaa olla käsissään sarjamurhaaja, jonka sairaat visiot uhkaavat koko pikkukaupungin hyvinvointia ja kaikkea, mikä heille on rakasta.                 

Willow Rose on miljoonia teoksia myynyt menestyskirjailija, jota ei turhaan kutsuta ”juonenkäänteiden kuningattareksi”. Entisestä FBI-profiloijasta Eva Rae Thomasista kertova kirjasarja kipusi ilmestyessään heti myyntilistojen kärkeen. Valheiden vangit on sarjan ensimmäinen osa.


Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone