Jump to content
The library informs: Lukki-kirjastojen Biblio poistuu käytöstä ja uusia lainoja ei voi enää tehdä. Nykyiset lainat säilyvät luettavissa. Uusi kuntien E-kirjasto on käytössä, tutustu osoitteessa e-kirjasto.fi.

Lukki-kirjastot - Lukki-biblioteken (Karkkila, Lohja-Lojo, Vihti)

Cover for Heinäsirkan aika
Isbn: 978-87-2840-559-8
Publisher: Saga Egmont
Category:
Novels Historic facsimile Romance
Accessible since: June 2023

E-book

Heinäsirkan aika

Viiltävä klassikkoteos Hollywoodin filmiteollisuudesta.

Eletään 1930-lukua. Tod Hackett on nuori taidemaalari, joka on vastikään muuttanut Hollywoodiin. Kykyjenetsijä kiinnostui Hackettin töistä Taidekorkeakoulun oppilasnäyttelyssä, ja niin Hackett päätyi opiskelemaan lavastusta ja pukusuunnittelua elokuvamaailman keskuksessa. Lavastaminen ei kuitenkaan ole Hackettin mielessä päällimmäisenä – hän suunnittelee maalausta nimeltään Los Angelesin palo. Viimeistään se näyttäisi koko maailmalle Hackettin kyvyt. Vaan mistä taulussa onkaan loppujen lopuksi kyse? Ja millaiset ovat Hollywoodin todelliset kasvot?

Heinäsirkan aika on Nathanael Westin monikerroksellinen romaani, joka on yltänyt Yhdysvalloissa klassikkoasemaan.Yhdysvaltalainen kirjailija Nathanael West (1903–1940) työskenteli myös käsikirjoittajana. Häneltä on suomennettu muun muassa teokset Balso Snellin unielämä sekä Heinäsirkan aika.

EPUB3: Reflowable


Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone