Jump to content
The library informs: Lukki-kirjastojen Biblio poistuu käytöstä ja uusia lainoja ei voi enää tehdä. Nykyiset lainat säilyvät luettavissa. Uusi kuntien E-kirjasto on käytössä, tutustu osoitteessa e-kirjasto.fi.

Lukki-kirjastot - Lukki-biblioteken (Karkkila, Lohja-Lojo, Vihti)

Cover for Ristiaallokkoa
Isbn: 978-87-2702-683-1
Publisher: Saga Egmont
Category:
Novels Romance Feelgood
Accessible since: June 2023
Narrator: Annina Rubinstein
Length: 5 hours 28 minutes

Audiobook

Ristiaallokkoa

Valloittavan feelgood-trilogian päätösosa uusista mahdollisuuksista.

Auliksen elämä ei ole mennyt aivan suunnitelmien mukaan. Yhteiseen uskoon perustunut avioliitto karahti kiville, kun vaimo Matleena meni ja ryhtyi naispapiksi. Lapsiperhearki yksinhuoltajaisänä ei tule luonnostaan, ja pelkkä pyykkirumban pyörittäminen on kotitöitä vierastaneelle Aulikselle kuin uusi maailma. Kaiken lisäksi harmia aiheuttaa kroonisesti kipeä kurkku: Millä ihmeellä Aulis hoitaa työnsä pappina, kun ääni lähtee kesken saarnan?

Sitten Aulis palkataan kirjoittamaan elämäkerta isästään, vanhakirkollisen säätiön perustajajäsenestä, mutta arvostettujen vanhempien yksityiselämästä paljastuu vaiettuja puolia. Kun Aulis vielä sekaantuu vahingossa nuoren Ilonan aviokriisiin, on konservatiivipapin aika tarkastella omia periaatteitaan. Riittääkö Auliksellekin vielä rakkautta?

Ristiaallokkoa on viihdyttävän osuvan Kirkkotrilogia-sarjan päätösosa. Kirkon konservatiivisiipeä käsittelevä feelgood-sarja pureutuu miesten ja naisten rooleihin, tasa-arvoon ja avioerosta selviytymiseen – huumoria ja hyvää mieltä unohtamatta.Kirsti Ellilä (s. 1958) on suomalainen kirjailija, joka tunnetaan parhaiten lasten- ja nuortenkirjallisuudesta, kuten Emma-kirjasarjasta. Ellilä on kuitenkin julkaissut monipuolisesti myös aikuisten proosaa sekä näytelmiä. Hän on valmistunut filosofian maisteriksi Turun yliopistosta pääaineenaan uskontotiede.

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone