Jump to content

Lukki-kirjastot - Lukki-biblioteken (Karkkila, Lohja-Lojo, Vihti)

Cover for Lontoon säännöt
Isbn: 978-95-2382-512-3
Publisher: Docendo
Category:
Novels Crime & Mystery
Accessible since: June 2023

E-book

Lontoon säännöt

Mustaa huumoria ja valtapelejä pursuavassa vakoilutrillerissä Britanniaa ravistelee terrori-iskujen sarja. Se saa virkaheitot agentit ryhtymään tositoimiin, mistä ei tälläkään kertaa seuraa mitään hyvää.

"Lontoon säännöt vahvistaa, että Mick Herron on hauskin englanninkielisen vakoilukirjallisuuden ja mahdollisesti kaiken rikoskirjallisuuden kirjoittajista." – The Times

Britannian kotimaan tiedustelupalvelun uusi johtaja Claude Whelan joutuu oitis hyppäämään altaan syvään päähän, kun hänen tehtäväkseen tulee suojella vaikeuksiin joutunutta pääministeriä. Päänvaivaa aiheuttavat vallanhimoinen populistipoliitikko sekä Whelanin oma apulaisjohtaja, joka kyttää pomonsa jokaista virhettä. Samaan aikaan maata ravistelee terrori-iskujen sarja, jossa ei vaikuta olevan mitään logiikkaa. Kaikille osallisille kirkkaimpana loistaa kuitenkin Lontoon sääntö numero 1: suojaa oma perseesi.

Jackson Lamb johtaa urallaan tyrineiden agenttien toimistoa, luupäitä. Lambin suojatit kamppailevat henkilökohtaisten ongelmiensa kanssa: kuolleet työtoverit, erilaiset riippuvuudet ja kalvava epäilys, että uusi kollega on psykopaatti. Mutta yhdessä he löytävät jälleen suurimman vahvuutensa – tekemään pahasta tilanteesta paljon, paljon pahemman.

Lontoon säännöt on Jackson Lamb -sarjan viides osa.

Mick Herron on brittidekkaristien CWA Gold Daggerilla ja vakoilukirjallisuuden Ian Fleming Steel Daggerilla palkittu bestseller-kirjailija. Häntä pidetään John Le Carrén ja Len Deightonin manttelinperijänä, jonka kirjoista ei puutu hirtehistä huumoria. Tv-sarja Slow Horses, jossa Jackson Lambia näyttelee Gary Oldman ja Lady Diana Taverneria Kristin Scott-Thomas, sai kiittävän vastaanoton keväällä 2022.Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone