Jump to content
The library informs: Lukki-kirjastojen Biblio poistuu käytöstä ja uusia lainoja ei voi enää tehdä. Nykyiset lainat säilyvät luettavissa. Uusi kuntien E-kirjasto on käytössä, tutustu osoitteessa e-kirjasto.fi.

Lukki-kirjastot - Lukki-biblioteken (Karkkila, Lohja-Lojo, Vihti)

Cover for No siis tosi hyvää
Isbn: 978-95-2364-339-0
Publisher: Aula & Co
Category:
Novels
Accessible since: May 2023
Narrator: Krista Kosonen
Length: 11 hours 1 minute

Audiobook

No siis tosi hyvää

Riemukas esikoisromaani eronneen naisen mutkaisesta matkasta kohti uutta onnea

Vaikka 29-vuotias Maggie on rahaton, hänen aiheeltaan epämääräinen väitöskirjansa jumittaa pahasti ja hänen avioliittonsa kesti yhteensä vaivaiset 608 päivää, hänelle kuuluu hyvää, siis tosi hyvää. Hän on nimittäin päättänyt ottaa kaiken irti uudesta elämästään juuri eronneena nuorena naisena.

Nyt hänellä on ainutlaatuinen tilaisuus aloittaa yhdeksän uutta harrastusta, syödä roskaruokaa aamuneljältä ja viritellä seksielämäkin siinä sivussa ennennäkemättömään loistoon. Maggie törmäilee piinallisen tarkkanäköisen ja lakkaamattoman itsetutkiskelun ajamana läpi ensimmäisen sinkkuvuotensa tukenaan rakastava mutta suorapuheinen väitöskirjaohjaaja Merris, vastaeronnut ystävä Amy sekä ryhmächatti.

Monica Heiseyn hillittömän hauska ja tuskallisen samastuttava esikoisromaani No siis tosi hyvää on katkeransuloinen komedia yhden naisen matkasta kohti onnellista ja merkityksellistä elämää yllättävän avioeron jälkimainingeissa. Upea debyytti kaunokirjallisuuden nousevalta tähdeltä. Romaanin on suomentanut Terhi Kuusisto.

Monica Heisey on Lontoossa asuva kanadalaistaustainen koomikko, palkittu käsikirjoittaja ja toimittaja. Hän on kirjoittanut muiden muassa The New Yorkeriin, The New York Timesiin, Vogueen ja Guardianiin. Heisey on myös käsikirjoittanut huippusuosittuja komediasarjoja, kuten Schitt’s Creek ja Workin’ Moms. No siis tosi hyvää on hänen esikoisromaaninsa.

”Tunnistin itseni ja olin tikahtua huutonauruun.” – Lena Dunham

”Umpihauska kirja, jopa vakavimmillaan. Heisey seivästää terävästi urbaanin millenniaalin elämän. Lukijat tulevat ahmimaan tämän älypuhelinten aikaan päivitetyn Bridget Jonesin päiväkirjan.” – Publishers Weekly

”No siis tosi hyvää on läpikotaisin moderni versio 90-luvun chick litistä, täydellisen överi parhaalla mahdollisella tavalla.” – Booklist

”Schitt's Creekin käsikirjoittajan piikikäs kertomus avioerosta, masennuksesta ja paluusta normaaliin.” – The Guardian

”Riemastuttava romaani millenniaalin eksistentiaalisesta kriisistä.” – Elle

”Terävä, lämmin ja ratkiriemukas.” – Kirkus Review

”Heiseyn päähenkilö on surullinen sekä tuskallisen tietoinen itsestään. Se tekee kirjasta samaan aikaan terävän ja hauskan tarinan avioeron lopusta ja sympaattisen kertomuksen päähenkilön havahtumisesta omaan itseensä.” – The Guardian


Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone