Jump to content

Lukki-kirjastot - Lukki-biblioteken (Karkkila, Lohja-Lojo, Vihti)

Cover for Ja sitten heitä ei enää ole
Isbn: 978-87-2850-272-3
Publisher: Saga Egmont
Category:
Novels Short stories Romance
Accessible since: May 2023
Narrator:
Seela Sella
Saara Lehtonen
Jonna Järnefelt
Length: 1 hour 27 minutes

Audiobook

Ja sitten heitä ei enää ole

Miksi jätämme unelmamme?
Miten päädymme tyytymään toisarvoiseen?
Milloin tulevaisuus kääntyy menneisyydeksi?

Eva Lönnbladin ja Sanna Maari Tyystin novellit huokailevat tummia sävyjä arkisen keveästi. Menetysten melankolia ja elämän onttous piirtävät tragikoomisen naisgallerian ajankulun rattaistossa.

Teoksessa Ja sitten heitä ei enää ole luopuminen on läsnä tavallisen tutuissa tilanteissa, hotellin aulabaarissa, rantasaunan lauteilla, lääkedosetissa, kirkon seinistä kimpoilevassa virressä, taksin takapenkillä ja pesukoneen kirjopesuohjelmassa. Elämä lipuu hiljalleen ohi ja me seuraamme sivusta.
Riittääkö se?

'Hän liukui veteen ja veti pitkiä vetoja, käynnisti koneen. Suuren kiven jälkeen hän pyörähti selälleen. Hän soljui tyynen pinnan halki vaivatta ja äänettömästi, vatsa ja rinnat valkeina saarina, korvat täynnä veden hiljaisuutta. Taivas oli teltta hänen yllään, puiden latvoihin sidottu. Hengitys kulki itsestään ja kannatteli. Hän antoi kaiken muun olla.'"Ja sitten heitä ei enää ole" on Eva Lönnbladin ja Sanna Maari Tyystin novellikokoelma. Teos on syntynyt kahden media-alan moniosaajan yhteistyöstä ja ystävyydestä.

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone