Hoppa till innehållet

Lukki-kirjastot - Lukki-biblioteken (Karkkila, Lohja-Lojo, Vihti)

Omslagsbild för Prinssi Charles: Ikuinen kruununprinssi
Isbn: 978-91-8054-459-7
Förlag: Word Audio Publishing
Kategori:
Memoarer & Biografier
Tillgänglig sedan: maj 2023
Uppläsare: Johanna Kokko
Length: 1 timme 10 minuter

Ljudbok

Prinssi Charles: Ikuinen kruununprinssi

Charles syntyi kruununprinssiksi, mutta tuo rooli ei aina ollut hänelle helppo tai luonteva. Lapsena hän oli herkkä ja ujo, ja monimutkainen suhde ankaraan ja poissaolevaan isään, prinssi Philipiin, varjosti lapsuutta. Myöhemmin Charlesista kasvoi tavoiteltu poikamies, mutta kuningattareksi kelpaavaa vaimoa oli hankala löytää. Nuori Diana Spencer tuntui sopivan muottiin, mutta avioliitosta muodostui onneton. Asiaa ei auttanut se, että Charles haikaili edelleen nuoruudenrakkautensa, Camilla Parker Bowlesin, perään…

Englannin kuninkaalliset- audiosarjassa käydään läpi Englannin kuninkaallisen perheen henkilöitä ja heidän elämänvaiheitaan faktalla ja fiktiolla leikitellen. Sarja tarkastelee monarkkiperheen historiaa viimeisen sadan vuoden ajalta skandaaleja ja salaisuuksia säästelemättä. IKUINEN KRUUNUNPRINSSI kertoo prinssi Charlesin elämästä omien toiveiden ja velvollisuuksien ristitulessa. Hyppää mukaan kuuluisan kuningasperheen jännittäviin elämänkohtaloihin!

Sarjan on kirjoittanut ja tuottanut suoraan audiosarjaksi RAKKERPAK PRODUCTIONS Word Audio Publishing Internationalille.

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone