Jump to content

Lukki-kirjastot - Lukki-biblioteken (Karkkila, Lohja-Lojo, Vihti)

Cover for Prinsessa Diana, osa 1: Viaton prinsessa
Isbn: 978-91-8054-457-3
Publisher: Word Audio Publishing
Category:
Memoirs & Biography
Accessible since: May 2023
Narrator: Johanna Kokko
Length: 1 hour 5 minutes

Audiobook

Prinsessa Diana, osa 1: Viaton prinsessa

19-vuotiaan Diana Spencerin elämä on kuin satua: hän on kihloissa kruununprinssi Charlesin kanssa ja tulevaisuus näyttää loistavalta. Pilvilinnat romahtavat kuitenkin ylellisten häiden jälkeen, ja Diana huomaa pian, että satu on muuttumassa painajaiseksi, jolle ei näy loppua. Charles ei pysty luopumaan elämänsä rakkaudesta Camilla Parker Bowlesista, ja nuori Diana tuntee jäävänsä aivan yksin jäykän monarkian armoille.

Englannin kuninkaalliset -audiosarjassa käydään läpi Englannin kuninkaallisen perheen henkilöitä ja heidän elämänvaiheitaan faktalla ja fiktiolla leikitellen. Sarja tarkastelee monarkkiperheen historiaa viimeisen sadan vuoden ajalta skandaaleja ja salaisuuksia säästelemättä. VIATON PRINSESSA on ensimmäinen prinsessa Dianan vaiherikasta ja traagisen lyhyeksi jäänyttä elämää käsittelevästä kahdesta jaksosta. Hyppää mukaan kuuluisan kuningasperheen jännittäviin elämänkohtaloihin!

Sarjan on kirjoittanut ja tuottanut suoraan audiosarjaksi RAKKERPAK PRODUCTIONS Word Audio Publishing Internationalille.

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone