Hoppa till innehållet

Lukki-kirjastot - Lukki-biblioteken (Karkkila, Lohja-Lojo, Vihti)

Omslagsbild för Kuningatar Elisabet II, osa 1: Tie kuningattareksi
Isbn: 978-91-8054-456-6
Förlag: Word Audio Publishing
Kategori:
Memoarer & Biografier
Tillgänglig sedan: maj 2023
Uppläsare: Johanna Kokko
Length: 1 timme 10 minuter

Ljudbok

Kuningatar Elisabet II, osa 1: Tie kuningattareksi

Kun prinsessa Elisabet on kymmenenvuotias, hänen kohtalonsa muuttuu dramaattisesti. Elisabetin setä, kuningas Edward VIII, luopuu kruunusta viedäkseen vihille eronneen Wallis Simpsonin, ja Elisabetin isä, Yrjö IV, nousee äkkiarvaamatta kuninkaaksi. Elisabetista tulee siten Britannian imperiumin perillinen, ja isän menehdyttyä ennenaikaisesti on Elisabetin vuorostaan ryhdyttävä kuningattareksi. Vasta 25-vuotias Elisabet saa kantaakseen raskaan velvollisuuksien taakan: hänen on asetettava kruunun ja valtakunnan hyvinvointi kaiken muun edelle.

Englannin kuninkaalliset -audiosarjassa käydään läpi Englannin kuninkaallisen perheen henkilöitä ja heidän elämänvaiheitaan faktalla ja fiktiolla leikitellen. Sarja tarkastelee monarkkiperheen historiaa viimeisen sadan vuoden ajalta skandaaleja ja salaisuuksia säästelemättä. TIE KUNINGATTAREKSI on ensimmäinen kahdesta jaksosta, jotka käsittelevät kuningatar Elisabet II:n pitkää ja monivaiheista elämää. Hyppää mukaan kuuluisan kuningasperheen jännittäviin elämänkohtaloihin!

Sarjan on kirjoittanut ja tuottanut suoraan audiosarjaksi RAKKERPAK PRODUCTIONS Word Audio Publishing Internationalille.

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone