Hoppa till innehållet

Lukki-kirjastot - Lukki-biblioteken (Karkkila, Lohja-Lojo, Vihti)

Omslagsbild för Vaikenemisen hinta
Isbn: 978-91-8969-037-0
Förlag: Ordberoende Förlag AB
Kategori:
Memoarer & Biografier
Tillgänglig sedan: maj 2023
Uppläsare: Elina Saarela
Length: 9 timmar 51 minuter

Ljudbok

Vaikenemisen hinta

"Tämä on minun tarinani lapsesta, jota kukaan ei nähnyt, aikuisista, jotka ummistivat silmänsä, ja yhteiskunnasta, joka ei puuttunut asiaan. En näe itseäni uhrina, vaan selviytyjänä, joka on välttämätön eteenpäin pääsemiseksi. " Mimi Kovacevic.

Tämä on tositarina, joka todistaa syvistä arpeista, joita seksuaalinen hyväksikäyttö jättää lapseen, mutta se on myös vahva ja toiveikas todistus naiselta, joka kieltäytyy hyväksymästä kohtaloaan ja anteeksiantamisen ja eteenpäin menemisen voimaa. Aikuisena Mimmi saa tietää, että hänen isäpuolensa on kuolemassa. Heidät nähtiin viimeksi oikeudessa, kun häntä syytettiin naisen seksuaalisesta hyväksikäytöstä hänen ollessaan aikuisia. Mutta vaikka Mimmi vihdoin uskaltaa kertoa pahoinpitelystä, hän ei tunne oloaan vapaaksi. Hän päättää kohdata hyökkääjän kuolinvuoteella, mikä on ratkaiseva Mimmin elämän jatkumisen kannalta.

Charlotte Sirc, kirjailija, toimittaja ja kääntäjä, on haastatellut Mimmi Kovacevicia.

Eva Rusz, laillistettu psykologi ja kognitiivinen psykoterapeutti, jota pidetään yhtenä Ruotsin johtavista ihmissuhteiden asiantuntijoista. Työskentelen tällä hetkellä haavoittuvien lasten parissa Aruballa. Rusz esiintyy usein suhdeasiantuntijana tiedotusvälineissä sekä sanomalehdissä että televisio- ja radio-ohjelmissa. Hän on kirjoittanut kahdeksan kirjaa, joista useita on käännetty muille kielille.

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone