Jump to content

Lukki-kirjastot - Lukki-biblioteken (Karkkila, Lohja-Lojo, Vihti)

Cover for Toivon ja ystävyyden kesä Kaneliluodolla
Isbn: 978-87-2841-969-4
Publisher: Saga Egmont
Category:
Novels Romance Feelgood
Accessible since: April 2023

E-book

Toivon ja ystävyyden kesä Kaneliluodolla

Uusia alkuja kesäisessä saaristossa!

Odottamaton tekstiviesti pistää Cornelian elämän sekaisin. Hetkeäkään miettimättä hän jättää asuntonsa, irtisanoutuu työstään ja hyppää laivaan. Päämäärä: minne tahansa, mistä viestin lähettäjä ei voi löytää häntä. Hetken mielijohteesta Cornelia päätyy Kaneliluodolle, syrjäiselle saarelle Tukholman saaristossa. Cornelialla ei ole tietoa asunnosta tai työpaikasta, kun hän aloittaa saarella uuden elämänsä. Syteen tai saveen.

Kaneliluodon asukkaat ottavat Cornelian avosylin vastaan. Ei kestä kauaa, kun Cornelia löytää majapaikan ja yllättää itsensä auttamalla hylättyjen koirien turvatalolla. Samalla saari tarjoaa kuitenkin haasteita ja mysteereitä, joita hän ei voi jättää rauhaan. Kaneliluodolla Cornelia tuntee vihdoin voivansa päästää irti kirjavasta menneisyydestään, mutta miten käy, kun menneisyys saapuu Kaneliluodolle?

Toivon ja ystävyyden kesä Kaneliluodolla aloittaa hyvän mielen kirjasarjan, joka kertoo elämästä, rakkaudesta ja ihmisistä viehättävällä Kaneliluodolla Tukholman saaristossa.Yvonne Ehn on kotoisin Danderydistä Tukholman pohjoispuolelta. Jalkapallostipendi vei hänet New Hampshireen, Yhdysvaltoihin, missä hän opiskeli graafista suunnittelua. Mutkien kautta Yvonne on palannut Tukholmaan ja haaveilee koiran adoptoimisesta. Hänen esikoisteoksensa Mina drömmars värde julkaistiin 2019.

EPUB3: Reflowable


Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone