Jump to content

Lukki-kirjastot - Lukki-biblioteken (Karkkila, Lohja-Lojo, Vihti)

Cover for Isä Brownin yksinkertaisuus
Isbn: 978-87-2705-633-3
Publisher: Saga Egmont
Category:
Crime & Mystery
Accessible since: April 2023
Narrator: Ari-Matti Hedman
Length: 10 hours 42 minutes

Audiobook

Isä Brownin yksinkertaisuus

Rikoksia, mysteereitä ja eräs nokkela katolinen pappi – niistä on hyväntuuliset Isä Brown -tarinat tehty!

Isä Brown on paitsi seurakuntansa hengellinen tukipilari, myös innokas amatöörietsivä. Kun yhteisössä tapahtuu rikoksia, on hän aina valmiina selvittämään, mitä on tapahtunut ja kuka on syyllinen. Isä Brown ratkoo rikoksia intuitioonsa luottaen ja keksii usein tapausten kulun ihmisluonnon tuntemuksensa ansiosta. Mukana tarinoissa on lämmintä huumoria, filosofista pohdintaa, kiinnostavia rikoksia ja kiireetöntä tunnelmaa.

Isä Brownin yksinkertaisuus on G. K. Chestertonin Isä Brownin seikkailuista kertovista novellikokoelmista ensimmäinen. Se sisältää kaksitoista Isä Brown -tarinaa, joissa ratkotaan rikoksia ja annetaan aikaa myös katoliselle filosofoinnille. Chestertonin Isä Brown -kertomuksista on tehty niin radiokuunnelmia kuin tv-sarjoja ja elokuvia. Uusin tv-adaptaatio on BBC:n vuodesta 2013 lähtien esitetty Isä Brown ja hänen laumansa.G. K. Chesterton (1874-1936) oli englantilainen kirjailija ja taidekriitikko. Hän kirjoitti paitsi romaaneja, myös esseitä, runoja ja novelleja. Novelleista tunnetuimpia ovat roomalaiskatolisesta papista, Isä Brownista, kertovat tarinat. Chesterton on kuuluisimpia varhaisia brittirikoskirjailijoita Agatha Christien ja Arthur Conan Doylen ohella.

G. K. Chestertonin (1874-1936) Isä Brown -tarinoita on julkaistu viidessä novellikokoelmassa. Tarinat kertovat katolisesta papista, Isä Brownista, joka toimii myös amatöörietsivänä ja selvittää yhteisössään tapahtuvia rikoksia.

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone