Jump to content
The library informs: Lukki-kirjastojen Biblio poistuu käytöstä ja uusia lainoja ei voi enää tehdä. Nykyiset lainat säilyvät luettavissa. Uusi kuntien E-kirjasto on käytössä, tutustu osoitteessa e-kirjasto.fi.

Lukki-kirjastot - Lukki-biblioteken (Karkkila, Lohja-Lojo, Vihti)

Cover for Isä Brownin yksinkertaisuus
Isbn: 978-87-2705-633-3
Publisher: Saga Egmont
Category:
Crime & Mystery
Accessible since: April 2023
Narrator: Ari-Matti Hedman
Length: 10 hours 42 minutes

Audiobook

Isä Brownin yksinkertaisuus

Rikoksia, mysteereitä ja eräs nokkela pappi – niistä on hyväntuuliset Isä Brown -tarinat tehty!

Isä Brown on paitsi seurakuntansa hengellinen tukipilari, myös innokas amatöörietsivä. Kun yhteisössä tapahtuu mitä kummallisimpia rikoksia, on hän aina valmiina selvittämään, mitä on tapahtunut ja kuka on syyllinen. Isä Brownin terävä silmä ja tarkka ihmistuntemus takaavat sen, että hän löytää totuuden silloinkin, kun poliisit ovat ymmällään.

Isä Brownin yksinkertaisuus on G. K. Chestertonin Isä Brownin seikkailuista kertovista novellikokoelmista ensimmäinen. Se sisältää kaksitoista Isä Brown -tarinaa, joissa ratkotaan rikoksia ja annetaan aikaa myös katoliselle filosofoinnille. Chestertonin Isä Brown -kertomuksista on tehty niin radiokuunnelmia kuin tv-sarjoja ja elokuvia. Uusin tv-adaptaatio on BBC:n vuodesta 2013 lähtien esitetty Isä Brown ja hänen laumansa.Isä Brown
G. K. Chestertonin (1874-1936) Isä Brown -tarinoita on julkaistu viidessä novellikokoelmassa. Tarinat kertovat katolisesta papista, Isä Brownista, joka toimii myös amatöörietsivänä ja selvittää yhteisössään tapahtuvia rikoksia.

G. K. Chesterton (1874-1936) oli englantilainen kirjailija ja taidekriitikko. Chesterton on kuuluisimpia varhaisia brittirikoskirjailijoita Agatha Christien ja Arthur Conan Doylen ohella.

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone