Hoppa till innehållet

Lukki-kirjastot - Lukki-biblioteken (Karkkila, Lohja-Lojo, Vihti)

Omslagsbild för Salaisuuksien ranta
Isbn: 978-95-2375-688-5
Förlag: Minerva kustannus
Kategori:
Romaner Deckare & spänning
Tillgänglig sedan: april 2023

E-bok

Salaisuuksien ranta

Vetävä feelgood-dekkari, jossa pikkukaupungin synkät salaisuudet tunkeutuvat kissahotellin leppoisaan arkeen.

Pahasti traumatisoitunut poliisi Lina Lantz haluaa jättää entisen työnsä ja unohtaa menneet. Kissahotellin hoito pikkukaupungissa tarjoaa juuri sopivan uuden alun. Kunnes tapahtuu murha.

Vuonna 1988 kuusitoistavuotiaat Erik ja Peter viettävät pitkiä, joutilaita kesälomapäiviään Sandingen hiekkarannalla Skoonessa. Kunnes eräänä päivänä Peter katoaa. Rannalta löytyvät vain hänen veriset vaatteensa.
Kolmisenkymmentä vuotta myöhemmin entinen poliisi ja henkivartija Lina Lantz saapuu Sandingeen. Hän on perinyt vanhan talon, jossa on toiminut kissahotelli. Omaksikin yllätyksekseen Lina päätyy asettumaan pieneen rantakaupunkiin jatkamaan kissahotellin toimintaa.
Kun nuori mies löytyy rannalta murhattuna, tulee Lina vedetyksi vastoin tahtoaan mukaan rikostutkintaan. Jäljet johdattavat takaisin siihen, mitä rannalla tapahtui kesällä kauan sitten.

Salaisuuksien ranta on ensimmäinen osa Lina Lantzista ja hänen omapäisestä isoisästään kertovasta dekkarisarjasta.

Anna Breitholtz Monsén on ruotsalainen kirjailija ja markkinointialan ammattilainen, joka on aiemmin työskennellyt lehtitaloissa ja IT-alan yrityksissä. Hän muutti Tukholman keskustasta Skoonen rannikolle toteuttaakseen pitkäaikaisen haaveensa dekkarikirjailijan urasta. Breitholtz Monsén haluaa kirjoittaa omaperäisiä dekkareita, joissa tummien sävyjen lisäksi on myös huumoria ja persoonallisia henkilöhahmoja, jotka eivät kulje tavanomaisia polkuja.



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone