Jump to content
The library informs: Lukki-kirjastojen Biblio poistuu käytöstä ja uusia lainoja ei voi enää tehdä. Nykyiset lainat säilyvät luettavissa. Uusi kuntien E-kirjasto on käytössä, tutustu osoitteessa e-kirjasto.fi.

Lukki-kirjastot - Lukki-biblioteken (Karkkila, Lohja-Lojo, Vihti)

Cover for Viimeinen erämaa
Isbn: 978-95-2393-282-1
Publisher: Into Kustannus
Category:
Crime & Mystery Science
Accessible since: March 2023

E-book

Viimeinen erämaa

Menestyssarjan itsenäinen viides osa vie Lauri Nurmen painajaismaiseen eloonjäämistaisteluun keskelle valtamerta.

Henkeäsalpaavassa trillerissä Lauri Nurmi lähtee mukaan Cryptid Hunt -säätiön tutkimusretkelle. Retkikunnan tavoitteena on tutkia valtameren pohjalla kulkevaa 60 000 kilometrin pituista merenalaista vuoristoa ja sen suurta hautavajoamaa, maapallon viimeistä suurta tuntematonta erämaata.

Oudot tapaukset varjostavat kuitenkin suunnitelmia. Miksi uusnatsien omistama uzbekistanilainen kaivosyhtiö on kiinnostunut Norrstrand Groupin kehittämistä uudenlaisista sukelluspuvuista? Oliko laivan henkilökunnan keskeisen jäsenen kuolema sittenkään onnettomuus? Toiveikkaissa tunnelmissa alkanut tutkimusretki muuttuu painajaiseksi, joka ajaa Lauri Nurmen lähes mahdottomiin paikkoihin.

Koukuttava ekologinen trilleri jatkaa kirjojen Litium 6, Jumalan pikkusormi, Haudattu uhka ja Atlantin kuningatar tarinaa ja liittyy myös Isomäen Con rit -romaanin maailmaan.

”Isomäki tarjoilee esikuvansa Jules Vernen (1828–1905) hengessä suurta seikkailua ja ideatason ilotulitusta.” – Helsingin Sanomat sarjan edellisestä osasta.


Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone