Jump to content
The library informs: Lukki-kirjastojen Biblio poistuu käytöstä ja uusia lainoja ei voi enää tehdä. Nykyiset lainat säilyvät luettavissa. Uusi kuntien E-kirjasto on käytössä, tutustu osoitteessa e-kirjasto.fi.

Lukki-kirjastot - Lukki-biblioteken (Karkkila, Lohja-Lojo, Vihti)

Cover for Pitkäkatu
Isbn: 978-87-2855-033-5
Publisher: Saga Egmont
Category:
Novels Romance
Accessible since: March 2023

E-book

Pitkäkatu

Trilogian vahvatunnelmainen päätösosa!

Entinen toimittaja Marja työskentelee kiinteistönvälittäjänä. Lapset ovat jo lähes aikuisia, ja puoliso Matista on tullut päätoimittaja. Arjen puitteet ovat vihdoinkin kunnossa, mutta onni kääntyy kesken lakkiaisjuhlien, kun Marjan entinen puoliso Keijo alkaa sekoittaa pakkaa pahemman kerran. Hötkyily saa jopa tavallisesti niin turvallisen Matinkin menettämään hallinnan. Onnistuvatko Marja ja Matti pitämään itsepintaisesti kuvioihin tuppaavan Don Juanin loitolla?

Rajalat-sarjan kolmas ja viimeinen osa imaisee lukijan verevään kolmiodraamaan täynnä mustasukkaisuuden myrkkyä sekä janottavaa vanhaa suolaa.Ella Laurikkala on viestinnän johtaja, toimittaja ja kirjailija, joka on kirjoittanut Lahteen sijoittuvan Rajala-trilogian. Laurikkala asuu osan vuodesta Floridan Lake Worthissa, osan Suomessa.

Mukaansatempaava Rajalat-trilogia seuraa lahtelaisen perheen tarinaa 80-luvulta 2000-luvulle. Se kertoo niin lupaavasti alkaneesta avioliitosta kuin kulisseista, jotka kätkevät taakseen toisenlaisen todellisuuden.

EPUB3: Reflowable


Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone