Jump to content
The library informs: Lukki-kirjastojen Biblio poistuu käytöstä ja uusia lainoja ei voi enää tehdä. Nykyiset lainat säilyvät luettavissa. Uusi kuntien E-kirjasto on käytössä, tutustu osoitteessa e-kirjasto.fi.

Lukki-kirjastot - Lukki-biblioteken (Karkkila, Lohja-Lojo, Vihti)

Cover for Oikeudentuoja
Isbn: 978-87-2801-400-4
Publisher: Saga Egmont
Category:
Crime & Mystery True Crime
Accessible since: February 2023

E-book

Oikeudentuoja

Murha siirtolapuutarhassa paljastaa ihmismielen pahuuden.

Syksy ruotsalaisessa Lundin yliopistokaupungissa. Siirtolapuutarhassa omenapuut notkuvat hedelmistä ja kukkapenkeissä loistavat asterit ja kehäkukat. Rauha rikkoontuu, kun yhdestä puutarhan mökeistä löytyy karmealla tavalla murhattu mies. Uhri vaikuttaa olleen kaikkien rakastama: sitoutunut sosiaalityöntekijä ja oikea mallikansalainen. Komisario Sara Vallén kuitenkin epäilee, että miehellä on ollut pimeäkin puoli – onhan joku halunnut tämän hengiltä. Mitä syvemmälle Sara ja hänen kollegansa penkovat vainajan menneisyyttä, sitä synkempiä salaisuuksia nousee päivänvaloon. Samaan aikaan Sara taistelee omien ongelmiensa kanssa, ja oikeusprosessi väkivaltaista ex-kumppania vastaan repii auki vanhat haavat.

Oikeudentuoja on Sara Vallénista kertovan rikossarjan toinen osa, mutta sen voi lukea myös itsenäisenä teoksena. Koukuttava teos on ollut Ruotsin Storytel Awards -ehdokkaana. Sahlströmin dekkareita on kuvattu uskottaviksi ja asiasisällöltään paikkansapitäviksi rikosromaaneiksi.Cecilia Sahlström on ruotsalainen rikoskirjailija, joka on työskennellyt 20 vuotta Ruotsin poliisissa. Sahlströmin esikoisdekkari Valkoinen syreeni nousi heti myyntimenestykseksi ja sitä kehuttiin realistisesta ja oivaltavasta poliisityön kuvauksesta. Sahlström asuu perheineen Lundissa.


Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone