Jump to content

Lukki-kirjastot - Lukki-biblioteken (Karkkila, Lohja-Lojo, Vihti)

Cover for Punainen paviljonki
Isbn: 978-87-2845-811-2
Publisher: Saga Egmont
Category:
Novels Crime & Mystery
Accessible since: February 2023

E-book

Punainen paviljonki

Toinen toistaan karmeammat rikokset kietoutuvat Punaisen paviljongin ympärille.

Tuomari Dee, partasuinen etsivä, matkustaa paratiisimaiselle houkutusten saarelle. Hän käy tapaamassa vanhaa ystäväänsä Lota, joka pyytää apua selkeältä vaikuttavan itsemurhatapauksen kanssa. Tapaus ei kuitenkaan ole lainkaan niin yksinkertainen kuin saarelta lähtevä Lo antoi ymmärtää. Arvoituksen selvittääkseen Deen on tehtävä tuttavuutta viehättävän kurtisaanin kanssa ja tutkittava tarkoin Punainen paviljonki: kurtisaanien tukikohta, jossa on tapahtunut useita rikoksia raiskauksesta aina murhiin asti.

Mysteeriromaani täynnä 600-luvun Kiinan eksotiikkaa! Tuomarin on kyettävä pitämään päänsä kylmänä houkutusten ja paheiden pesässä selvittääkseen rikokset.Robert van Gulik (1910–1967) oli tutkija, muusikko ja kirjailija, joka tunnetaan Tuomari Deen tutkimuksia -kirjasarjasta. Van Gulik oli poikkeuksellisen monipuolisesti lahjakas ja monessa mukana.

Tuomari Dee on salapoliisi, joka kohtaa mitä jännittävimpiä murhia ja mysteerejä 600-luvun Kiinassa. Samalla kirjat tarjoavat huikean aikamatkan Kiinan kiehtovaan historiaan.

EPUB3: Reflowable


Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone