Hoppa till innehållet

Lukki-kirjastot - Lukki-biblioteken (Karkkila, Lohja-Lojo, Vihti)

Omslagsbild för Punainen paviljonki
Isbn: 978-87-2845-811-2
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Romaner Deckare & spänning
Tillgänglig sedan: februari 2023

E-bok

Punainen paviljonki

Toinen toistaan karmeammat rikokset kietoutuvat Punaisen paviljongin ympärille.

Tuomari Dee, partasuinen etsivä, matkustaa paratiisimaiselle houkutusten saarelle. Hän käy tapaamassa vanhaa ystäväänsä Lota, joka pyytää apua selkeältä vaikuttavan itsemurhatapauksen kanssa. Tapaus ei kuitenkaan ole lainkaan niin yksinkertainen kuin saarelta lähtevä Lo antoi ymmärtää. Arvoituksen selvittääkseen Deen on tehtävä tuttavuutta viehättävän kurtisaanin kanssa ja tutkittava tarkoin Punainen paviljonki: kurtisaanien tukikohta, jossa on tapahtunut useita rikoksia raiskauksesta aina murhiin asti.

Mysteeriromaani täynnä 600-luvun Kiinan eksotiikkaa! Tuomarin on kyettävä pitämään päänsä kylmänä houkutusten ja paheiden pesässä selvittääkseen rikokset.



Robert van Gulik (1910–1967) oli tutkija, muusikko ja kirjailija, joka tunnetaan Tuomari Deen tutkimuksia -kirjasarjasta. Van Gulik oli poikkeuksellisen monipuolisesti lahjakas ja monessa mukana.

Tuomari Dee on salapoliisi, joka kohtaa mitä jännittävimpiä murhia ja mysteerejä 600-luvun Kiinassa. Samalla kirjat tarjoavat huikean aikamatkan Kiinan kiehtovaan historiaan.

EPUB3: Reflowable


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone