Hoppa till innehållet

Lukki-kirjastot - Lukki-biblioteken (Karkkila, Lohja-Lojo, Vihti)

Omslagsbild för Jahti – Undercover
Isbn: 978-87-2823-641-3
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
12-15 år Barn & Ungdom
Tillgänglig sedan: februari 2023

E-bok

Jahti – Undercover

Kiihkeätempoisen nuortensarjan ensimmäinen osa!

Johanne ja Christian ovat pahassa pulassa. Heidän isänsä on väkivaltainen, ja sisarukset ovat joutuneet pakenemaan tätä äitinsä kanssa. Itse asiassa heidän nimensä eivät oikeasti edes ole Johanne ja Christian – he ovat joutuneet omaksumaan aivan uudet identiteetit pysyäkseen turvassa. Kokonaan uuden elämän aloittaminen ei kuitenkaan ole helppoa. Entä jos joku huomaa heidän salaisuutensa? Pääseekö isä taas heidän jäljilleen?



Anne-Marie Donslund (s. 1966) on kirjoittanut kirjoja lapsille ja nuorille. Hän on suorittanut ideoiden historian sekä estetiikan ja kulttuurin maisteritutkinnon ja johtaa kirjoittajakoulua nuorille Tanskassa.

Johannen oikea nimi ei ole Johanne. Ja hänen veljensä, Christian Eriksen, on valinnut tämän nimen erään jalkapalloilijan mukaan. Sisarukset pakenevat väkivaltaista isäänsä. Kun he etsivät uutta elämää – etsii hän heitä. Onnistuvatko he pakenemaan?

JAHTI on rosoinen ja mukaansatempaava kirjasarja elämästä, kun se on vaikeaa. Se on kuitenkin myös lämmin ja ajankohtainen tarina ystävyydestä, rakastumisesta ja uusista aluista.

EPUB3: Reflowable


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone