Hoppa till innehållet

Lukki-kirjastot - Lukki-biblioteken (Karkkila, Lohja-Lojo, Vihti)

Omslagsbild för Lasten takia
Isbn: 978-87-2844-895-3
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Romaner Romantik Feelgood
Tillgänglig sedan: oktober 2022
Uppläsare: Anu Vilhunen
Length: 9 timmar 42 minuter

Ljudbok

Lasten takia

Sanna Närhi on työlleen omistautunut avioerojuristi. Työkokemus ei ole valmistanut Sannaa omaan erokriisiin, kun aviomies Arttu ilmoittaa löytäneensä kaikessa hiljaisuudessa toisen naisen. Avioeroja hoitavana juristina Sanna kuitenkin tietää, miten tehdä eroprosessista helvetillinen, ja sen saa Arttu tuntea nahoissaan.

Samaan aikaan Sannalla on töissä hankala ositustapaus, jonka osapuolet ovat ilmiriidoissa. Asiakkaiden ongelmat alkavat tuntua kohtuuttomilta taakoilta henkilökohtaisen kriisin syventyessä, ja yksinhuoltajuus pakottaa Sannan miettimään elämäänsä uudestaan. Riitaisa avioero vaikuttaa Sannan ja Artun lapsiin, mutta pystyykö Sanna edes heidän vuokseen päästämään irti menneestä?

Romaani kuvaa kaunistelemattomasti eroamisen juridista puolta mutta osoittaa myös, kuinka kouriintuntuvasti kriisi ravistelee yksilöä. Juristi Sannan on löydettävä ammattilaisroolin sijaan toinen tapa selvitä eron tuskasta.



Marja Toivio on asianajaja ja kirjailija, jonka teokset käsittelevät usein ihmissuhteita ja perheitä yhteiskunnallisesta näkökulmasta.

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone