Jump to content
The library informs: Lukki-kirjastojen Biblio poistuu käytöstä ja uusia lainoja ei voi enää tehdä. Nykyiset lainat säilyvät luettavissa. Uusi kuntien E-kirjasto on käytössä, tutustu osoitteessa e-kirjasto.fi.

Lukki-kirjastot - Lukki-biblioteken (Karkkila, Lohja-Lojo, Vihti)

Cover for Kukaan ei ole puolellasi
Isbn: 978-95-2393-114-5
Publisher: Into Kustannus
Category:
Novels Crime & Mystery
Accessible since: October 2022
Narrator: Satu Paavola
Length: 10 hours 41 minutes

Audiobook

Kukaan ei ole puolellasi

Ahmittava dekkari, jossa hyvä ja paha ei ole mustavalkoista

Hurjan juonikierteen ja kierotkin ratkaisut hallitseva Anna Karolina lumoaa lukijansa Ebba Tapper -sarjan toisessa osassa, jossa välillä liikutaan lain harmaalla alueella.
”Tiheätempoista viihdettä, ja Anna Karolina on loistava yllätyksellisissä tarinoissa. Hän erottuu vetovoimaisella tavalla rikosromaanikirjallisuudessa.” –Skånska Dagbladet

Ebba Tapper on yksityiselämässään kamppaileva entinen poliisi, joka työskentelee Angela Köhlerin lakiasiaintoimistossa. Naiset saavat korkean profiilin asiakkaan, kun Anita Spendeliä epäillään miljonäärimiehensä Martin Spendelin murhasta. Anita uskoo, että Spendelien rahtiyrityksen talousjohtaja, Bianca Aguilera, on vastuussa miehen katoamisesta.

Lähiössä asuva Bianca Aguilera on yksinhuoltajaäiti, joka taistelee toimeentulostaan ja jonka ex-miehellä on rikollistaustaa. Mutta sitten Bianca nousee salamavauhtia rahtifirman huipulle. Elämästä tulee vaarallista kujanjuoksua. Mihin kaikkeen hän on valmis pelastaakseen itsensä ja rakkaansa? Aguileran tie valtaan on epäilyttävä ja Ebban on selvitettävä totuus ennen kuin Martinin ruumis löytyy.

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone