Jump to content

Lukki-kirjastot - Lukki-biblioteken (Karkkila, Lohja-Lojo, Vihti)

Cover for Pirunpeili
Isbn: 978-91-7829-730-6
Publisher: Word Audio Publishing
Category:
Novels Crime & Mystery
Accessible since: October 2022
Narrator: Karoliina Kudjoi
Length: 6 hours 46 minutes

Audiobook

Pirunpeili

Onnettomuus vai rikos? – Kaksi hämärää tapaturmaa kietoutuvat toisiinsa kuudennessa Alina Mänty -murhamysteerissä

Katvekallion kartanossa on alkamassa meditaatio- ja healingviikonloppu, kun kartano palaa maan tasalle. Paloa epäillään tuhopoltoksi, mutta todisteiden puuttuessa tutkinta jää polkemaan paikallaan. Kuukausia myöhemmin tapaus päätyy rikosylikonstaapeli Alina Männyn työpöydälle.

Samaan aikaan paikallislehden lukijamatka Viroon alkaa kireissä tunnelmissa. Matkalaisten välillä on jännitteitä, ja erityisesti yhteistä ilmapiiriä saastuttaa ilkeyksiä sihisevä, kaikkeen tyytymätön ikäneito Iida Lehtevä. Sitten illanvieton jälkeen eräs matkalaisista, nuorehko nainen, löydetään paiskautuneena alas kylpylähotellin portaikkoon. Hotelli haluaisi kuitata kuoleman onnettomuutena, mutta matkalle eksynyt evp. poliisi Härkönen epäilee rikosta. Kun käy ilmi, että uhri oli työskennellyt Katvekallion kartanossa vastaanottovirkailijana, Alina Mäntykin saa viimein uuden johtolangan.

Pirunpeili on kuudes osa Etelä-Pohjanmaalle sijoittuvassa dekkarisarjassa, jonka päähenkilönä on älykäs ja kovahermoinen rikosylikonstaapeli Alina Mänty.

Tuula T. Matintupa on tuottelias kirjailija, joka on kirjoittanut uransa aikana lukuisia romaaneja ja dekkareiden ohella myös nuortenkirjallisuutta ja fantasiaromaanin. Matintupa asuu Alajärvellä, Etelä-Pohjanmaalla.

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone