Hoppa till innehållet

Lukki-kirjastot - Lukki-biblioteken (Karkkila, Lohja-Lojo, Vihti)

Omslagsbild för Bondromantik – erotisk novell
Isbn: 978-87-2681-866-6
Förlag: Cupido
Kategori:
Romantik Erotik
Tillgänglig sedan: september 2022
Uppläsare: Bonnie von Cletzer
Length: 45 minuter

Ljudbok

Bondromantik – erotisk novell

"Utan att säga något grep han tag om mina skinkor, under mina shorts och drog mitt underliv mot sig medan han lyfte mig upp på tårna. Kuken ryckte till och pressades mot min mage. Jag lät mina händer glida under hans t-shirt, bak till den breda ryggtavlan som jag beundrat dagen innan."

Mina lår var stela och avdomnade efter resan. Att jag hade övertalats till att göra detta! När jag kom fram såg jag att moster Gudruns gård såg ut precis som jag kom ihåg den från långa, lata skollov. Från ladan kom en skjortlös, välbyggd jätte till kille i gröna gummistövlar gåendes mot mig. Erland, den spinkiga pojken från granngården, hade vuxit upp till en man och jag ville ha honom.




Sedan 1984 har Cupido gett ut ett magasin i veckan sprängfyllt med sexhistorier och informativa artiklar om sexualitet och njutning utan moraliska pekpinnar eller skämmande. Alla är välkomna i Cupidos universum, och alla finns representerade. det är läsarna själva som skriver novellerna i magasinet och de kommer garanterat få dig att rodna. Vardagens sexliv blir allt annat än ordinärt när Cupidos läsare behandlar ämnet och levererar historier fulla av glädje, lekfullhet och njutning.

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone