Hoppa till innehållet

Lukki-kirjastot - Lukki-biblioteken (Karkkila, Lohja-Lojo, Vihti)

Omslagsbild för Kosolan kujanjuoksu
Isbn: 978-87-2842-063-8
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Romaner
Tillgänglig sedan: september 2022
Uppläsare: Petri Hanttu
Length: 14 timmar 52 minuter

Ljudbok

Kosolan kujanjuoksu

On vuosi 1929. Toimittaja Leo Virta on matkalla kohti Lapuaa. Hänen on tarkoitus kirjoittaa Ilkka-lehteen artikkeli maakunnan kommunistinuorten haastejuhlista. Virta ei kuitenkaan arvaa, että Lapuasta on tulossa merkittävä paikka myös muulla tapaa. Kommunismia vastustava Lapuan liike on saava alkunsa Lapualla samassa tapahtumassa. Kaiken huipuksi Leo Virta yöpyy Kosolan kestikievarissa. Vihtori Kosola, Lapuan liikkeen johtaja, tulee toimittajalle enemmän kuin tutuksi.

Kosolan kujanjuoksu on jännittävä historiallinen romaani, jossa seurataan Lapuan liikettä ja sen johtajaa Vihtori Kosolaa toimittajan silmin.



Unto Katajamäki on suomalainen kirjailija, joka elää ja vaikuttaa Tampereella. Hän on julkaissut monipuolisesti kauno- ja tietokirjallisuutta. Lisäksi Katajamäki on kirjoittanut useita lukion oppikirjoja. Historiaa opiskellut Katajamäki on työskennellyt muun muassa lukion rehtorina.

Missä tapahtuu, siellä on toimittaja Leo Virta! Virran mukana lukija pääsee seuraamaan Suomen historian keskeisiä tapahtumia. Mitä tapahtui Veritorstaina 1940-luvulla? Entä miten Lapuan liike sai alkunsa 1920-luvun lopussa?

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone