Jump to content

Lukki-kirjastot - Lukki-biblioteken (Karkkila, Lohja-Lojo, Vihti)

Cover for Bamse ja jymykello
Isbn: 978-87-2808-876-0
Publisher: Saga Egmont
Category:
3-6 years Children's books
Accessible since: September 2022

E-book

Bamse ja jymykello

Bamsen isoisä on aikoinaan tehnyt ihmeellisen löydön eräällä merimatkallaan: hän on tuonut kotiin jymykelloja. Ne ovat kukkia, joista valmistetaan jymyhunajaa. Mutta kun Isoäidin talossa syttyy tulipalo, jonka mukana viimeisetkin jymykellot tuhoutuvat, on Kilpisen ja Pompin matkustettava Kalliosaarelle hakemaan niitä lisää. Bamse jää kotiin vahtimaan susiserkusten hölmöilyjä.

Kilpinen, Pomppi ja Bamse seikkailevat jännittävässä tarinassa, jossa on niin salamyhkäisiä susikaveruksia, aarrekartta kuin tultasyöksevä lohikäärmekin.
Rune Andréasson (1925–1999) oli ruotsalainen sarjakuvapiirtäjä. Hän innostui piirtämisestä jo lapsena, ja lukiossa hän piirsi ensimmäiset sarjakuvansa Allers Familj -lehteen. Uransa aikana Andreásson on lumonnut lukijat tarinoillaan Pellefantista ja ennen kaikkea Bamsesta – maailman vahvimmasta nallesta. Bamse on Ruotsin menestynein lastensarja, josta on tehty myös piirroselokuva.

Tervetuloa Bamsen maailmaan!
Kun Bamse syö Isoäidin jymyhunajaa, hänestä tulee maailman vahvin nalle. Hän on myös maailman kiltein nalle. Hän auttaa kaikkia pulaan joutuneita – olipa kyseessä sitten ystävä tai joku muu. Bamse on naimisissa Leenan kanssa, ja yhdessä heillä on neljä lasta: kolmoset Nalle-Maija, Teddy ja Lennu sekä nuorimmainen Pampula. Kun Bamse ei työskentele metsässä, hän on usein ulkona seikkailemassa parhaiden ystäviensä Pompin ja Kilpisen kanssa.

EPUB3: Fixed format


Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone