Jump to content

Lukki-kirjastot - Lukki-biblioteken (Karkkila, Lohja-Lojo, Vihti)

Cover for Vieläkään hän ei laulanut
Isbn: 978-91-8034-584-2
Publisher: Word Audio Publishing
Category:
Novels Crime & Mystery
Accessible since: September 2022
Narrator: Jenni Sainio
Length: 11 hours 41 minutes

Audiobook

Vieläkään hän ei laulanut

Yksinäinen sielu piinaa naisia Sundsvallin kaduilla

Cilla Fallander on aina elänyt musiikille, mutta eräs tapahtuma hänen nuoruudessaan teki lopun hänen alkamaisillaan olevalle laulajanuralleen. Sen sijaan hän tekee töitä Sundsvallin paikallislehden yöreportterina samalla kun yrittää tehdä laulukeikkoja ja pyörittää arkea kahden pienen lapsen ja viikonloppuisin työskentelevän miehen kanssa. Eräänä päivänä Cilla tekee päätöksen: on aika perustaa esiintyjäryhmä ja panostaa musiikkiin täysillä.

Samaan aikaan Sundsvallissa leviää pelko. Tuntematon hyökkääjä on pahoinpidellyt naisia Sundsvallin kaduilla, ja kaksi naista on kadonnut. Cillalle tulee pahaenteinen olo kuin joku tarkkailisi häntä hänen omassa kodissaan. Kun hyökkääjä iskee hänen lähipiiriinsä, Cillan on pakko alkaa selvittää kaupunkia kohdanneita rikoksia.

Unohdetussa talossa, ei kovinkaan kaukana, asuu mies, joka kaipaa seuraa. Jotakuta joka voisi laulaa hänelle. Ja hän on iskenyt silmänsä Cillaan…

Vieläkään hän ei laulanut on ensimmäinen osa musiikkiuraa tavoittelevasta Cilla Fallanderista kertovassa sarjassa. Ruotsalainen kirjailija ja laulaja-lauluntekijä Susanne Fellbrink yhdistelee taitavasti ihmissuhdedraamaa ja trilleriä ja ammentaa kirjoihinsa paljon omista henkilökohtaisista kokemuksistaan showbisneksessä.

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone