Jump to content

Lukki-kirjastot - Lukki-biblioteken (Karkkila, Lohja-Lojo, Vihti)

Cover for Rakkaus voittaa kaikki
Isbn: 978-87-2846-428-1
Publisher: Saga Egmont
Category:
Novels
Accessible since: August 2022
Narrator: Tapio Rauvala
Length: 5 hours 25 minutes

Audiobook

Rakkaus voittaa kaikki

Eletään vuotta 1718 Pariisissa. Salaliitto suunnittelee sieppaavansa Ranskaa johtavan Filip II:n, Orléansin herttuan. Ritari d’Harmental on osa salaliittoa, mutta viime aikoina hänen aikansa on vienyt lähinnä uusi rakastettu. Kaunis ja musikaalinen Bathilde täyttää ritari d’Harmentalin ajatukset päivin ja öin. Kun salaliiton suunnitelmat eivät toteudu odotetulla tavalla, myös ritari d’Harmental joutuu vaikeuksiin. Joutuuko hän maksamaan osallisuudestaan hengellään?

Rakkaus voittaa kaikki päättää jännittävän seikkailusarjan. Edelliset osat ovat Ritari d'Harmental ja Salaliitto.Alexandre Dumas (1802–1870) syntyi pikkukaupungissa lähellä Pariisia. Dumas’n isoäiti oli afrikkalaislähtöinen, karibialainen orja, minkä vuoksi myös Dumas kohtasi elämässään paljon rasismia. Kirjailijana Dumas on tunnettu erityisesti historiallisista romaaneistaan ja seikkailuistaan, jotka ovat tehneet hänestä maailman luetuimman ranskalaisen kirjailijan. Dumas kirjoitti myös näytelmiä sekä artikkeleita sanoma- ja aikakauslehtiin.

Ritari d’Harmental ei epäröi vetää miekkaansa esiin, jos hänen kunniaansa loukataan. Kun Ranskan sijaishallitsija onnistuu suututtamaan d’Harmentalin, hänellä on syytä pelätä. Onnistuuko salaliitto syöksemään hallitsijan vallasta?

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone