Hoppa till innehållet

Lukki-kirjastot - Lukki-biblioteken (Karkkila, Lohja-Lojo, Vihti)

Omslagsbild för Rakkaus voittaa kaikki
Isbn: 978-87-2846-428-1
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Romaner Romantik
Tillgänglig sedan: augusti 2022
Uppläsare: Tapio Rauvala
Length: 5 timmar 25 minuter

Ljudbok

Rakkaus voittaa kaikki

Eletään vuotta 1718 Pariisissa. Salaliitto suunnittelee sieppaavansa Ranskaa johtavan Filip II:n, Orléansin herttuan. Ritari d’Harmental on osa salaliittoa, mutta viime aikoina hänen aikansa on vienyt lähinnä uusi rakastettu. Kaunis ja musikaalinen Bathilde täyttää ritari d’Harmentalin ajatukset päivin ja öin. Kun salaliiton suunnitelmat eivät toteudu odotetulla tavalla, myös ritari d’Harmental joutuu vaikeuksiin. Joutuuko hän maksamaan osallisuudestaan hengellään?

Rakkaus voittaa kaikki päättää jännittävän seikkailusarjan. Edelliset osat ovat Ritari d'Harmental ja Salaliitto.



Alexandre Dumas (1802–1870) syntyi pikkukaupungissa lähellä Pariisia. Dumas’n isoäiti oli afrikkalaislähtöinen, karibialainen orja, minkä vuoksi myös Dumas kohtasi elämässään paljon rasismia. Kirjailijana Dumas on tunnettu erityisesti historiallisista romaaneistaan ja seikkailuistaan, jotka ovat tehneet hänestä maailman luetuimman ranskalaisen kirjailijan. Dumas kirjoitti myös näytelmiä sekä artikkeleita sanoma- ja aikakauslehtiin.

Ritari d’Harmental ei epäröi vetää miekkaansa esiin, jos hänen kunniaansa loukataan. Kun Ranskan sijaishallitsija onnistuu suututtamaan d’Harmentalin, hänellä on syytä pelätä. Onnistuuko salaliitto syöksemään hallitsijan vallasta?

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone