Hoppa till innehållet

Lukki-kirjastot - Lukki-biblioteken (Karkkila, Lohja-Lojo, Vihti)

Omslagsbild för Trio
Isbn: 978-95-2364-281-2
Förlag: Aula & Co
Kategori:
Romaner
Tillgänglig sedan: juni 2022
Uppläsare: Nelli Saarikoski
Length: 11 timmar 15 minuter

Ljudbok

Trio

Vangitseva esikoisromaani nuoruudesta ja aikuiseksi kasvamisesta

Thora, Hugo ja August viettävät kaiken aikansa yhdessä. Kaksikymppiset tukholmalaisnuoret istuskelevat kahviloissa, pyöräilevät kesäöinä Djurgårdenin puistossa, lähtevät kevätretkelle Pariisiin. 

Kolmikon väliset herkät suhteet uhkaavat alinomaa järkkyä, ja pinnan alta kumpuaa vahvoja tunteita yhteiskuntaluokista ja identiteeteistä. Thora on vanhan ja rikkaan suvun vesa, Augustin intohimo on taiteessa. Hugo on hiljaisempi. Vahvasti kuohuvat tunteet vetävät kolmikkoa yhteen ja samalla hajottavat. Näihin tunteisiin Hugo joutuu vuosia myöhemmin palaamaan, kun Thoran ja Augustin tytär etsii hänet käsiinsä ja haluaa tietää, mitä hänen vanhempiensa nuoruudessa tapahtui.

Trio kuvaa tarkasti nuoruuden unelmien kaikkivoipaisuutta ja kuolemanvakavuutta sekä niiden hajoamista.

Johanna Hedman (s. 1993) on ruotsalainen kirjailija ja politiikantutkija. Rauhan- ja konfliktintutkimusta, kirjallisuutta ja kansainvälisiä suhteita opiskellut Hedman on asunut ja työskennellyt Pariisissa, Etelä-Intiassa sekä New Yorkissa Ruotsin YK-edustustossa. Valtavan arvostelumenestyksen saavuttanut Trio on hänen esikoisromaaninsa. 

"Ihastuttava. Tosiystävyyden, kohtalokkaan rakkauden ja koko elämän kestävien ihmissuhteiden ylistys. Loistava ja paljon kehuttu romaani, johon ainakin Sally Rooneyn lukijat tulevat ihastumaan." – Bookseller

“Syvällinen ja tarkka tutkielma ihmissuhteiden mekanismeista” – Sveriges Radio 

Trio on herkästi viritetty ja hyvin kirjoitettu romaani ajasta, jolloin elämä on tanssia epävarmuuden kanssa. Se on kuvaus nuoruuden haparoinnista ja tutkielma läheisyydestä ja pelosta.” – KULT Magasin


Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone