Jump to content

Lukki-kirjastot - Lukki-biblioteken (Karkkila, Lohja-Lojo, Vihti)

Cover for Pipsa Possu - Jyrin uusi dinosaurus ja muita tarinoita
Isbn: 978-87-2833-561-1
Publisher: Saga Egmont
Category:
3-6 years Children's books
Accessible since: June 2022
Narrator: Markus Bäckman
Length: 25 minutes

Audiobook

Pipsa Possu - Jyrin uusi dinosaurus ja muita tarinoita

Kaikilla on hauskaa Pipsa Possun ja hänen perheensä kanssa! Pipsa Possun arkeen kun mahtuu jos jonkinmoista puuhaa. Tämän kokoelman kuudessa hauskassa tarinassa Pipsa kasvattaa kukkia, tekee hajuvettä, kyläilee serkkunsa luona ja saa lahjaksi leikkihevosen. Lisäksi Jyrille ostetaan uusi dinosauruslelu. Lukemalla selviää sekin, kuinka Pipsa ja Jyri pääsevät sankareiksi omaan iltasatuunsa!

© Hasbro. All rights reserved.

Pipsa Possun ihanan maailman ovat luoneet Neville Astley ja Mark Baker. Ensijulkaisustaan Nickelodeon Jr. -kanavalla vuonna 2004, Pipsa on matkustanut yli 180 maahan, koristanut lelukokoelmia ja vaatteita ja esiintynyt kirjoissa sekä yli 330 tv-jaksossa.

Pipsa on 4-vuotias rakastettava possu, joka asuu Äitipossun, Isäpossun ja pikkuveljensä Jyrin kanssa. Eniten Pipsa rakastaa hyppiä ylös ja alas mutalammikoissa, nauraa ja röhistä äänekkäästi. Tule mukaan jännittäviin seikkailuihin Pipsa Possun, Jyri Possun, Äitipossun, Isäpossun, Susa Seepran, Lotta Lampaan, Johanna Jäniksen ja monien muiden kanssa! Röh röh!

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone