Hoppa till innehållet

Lukki-kirjastot - Lukki-biblioteken (Karkkila, Lohja-Lojo, Vihti)

Omslagsbild för Keijukaistanssi
Isbn: 978-91-8034-477-7
Förlag: Word Audio Publishing
Kategori:
Romaner Deckare & spänning
Tillgänglig sedan: juni 2022
Uppläsare: Krista Putkonen-Örn
Length: 9 timmar 16 minuter

Ljudbok

Keijukaistanssi

Mitä tapahtui Elsalle?

Frank todistaa, kuinka tuntemattomat sieppaajat vievät hänen 11-vuotiaan tytärpuolensa Elsan. Vuodet kuluvat, ja Elsan katoamistapaus pysyy selvittämättömänä. Lähes kaksi vuosikymmentä myöhemmin tapauksen pääepäillyksi joutunut Frank on alkoholisoitunut ja häntä pidetään kylän kummajaisena. Kun nuori nainen katoaa paikkakunnalla jälleen, poliisin epäilyt kohdistuvat uudestaan Frankiin. Viimeisenä epätoivoisena yrityksenään puhdistaa maineensa ja selvittääkseen, mitä Elsalle todella tapahtui, Frank pyytää apua Mona Schilleriltä. Tutkimuksissaan Monalle selviää, että vahvat voimat vaikuttavat kyläyhteisön pinnan alla. Yrittäessään paljastaa totuuden Mona päätyy tielle, jota reunustavat pelko, epäluottamus ja uskonnollinen fanatismi.

Keijukaistanssi on toinen osa Vargönin pienen työläisyhteisön ympärille sijoittuvassa rikossarjassa, jossa kohdataan julmankaunista luontoa, salaperäisiä mysteereitä ja epätavallisia persoonia. Kaiken keskiössä on 56-vuotias Mona Schiller, peloton ja piinkova nainen, jotka ratkoo rikoksia, mutta kantaa omia synkkiä salaisuuksiaan. 

Kamilla Oresvärd on syntynyt 1967 Falunissa, Ruotsissa. Hän debytoi ensimmäisellä romaanillaan 47-vuotiaana tehtyään ensin pitkän uran bisnesmaailmassa. Mona Schiller -sarja on koukuttanut lukuisia skandidekkarifaneja Ruotsissa.

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone