Hoppa till innehållet

Lukki-kirjastot - Lukki-biblioteken (Karkkila, Lohja-Lojo, Vihti)

Omslagsbild för Mansikkamysteeri
Isbn: 978-95-2345-749-2
Förlag: Gaudeamus
Kategori:
Barn & Ungdom 6-9 år
Tillgänglig sedan: mars 2022
Uppläsare: Usva Kärnä

E-bok

Mansikkamysteeri

Niin monet puhuvat samaa. Mitä jos mansikat ovatkin myrkyllisiä?

Riikkisen kotipesässä kuohuu. Jotkut ovat sairastuneet syötyään mansikoita. Yhdessä ystävänsä Oukan kanssa Riikkinen alkaa selvittää, ovatko huhut herkkumarjojen vaarallisuudesta totta.

Tietoa etsiessään kaksikko kuulee toinen toistaan hurjempia tarinoita ja villimpiä väitteitä, mutta ketä oikein pitäisi uskoa? Kuka on hurmaava Humpu Uki, jonka mielestä kaikkien pitäisi syödä pelkästään jäkälää? Pystyvätkö tutkijaötökät auttamaan Riikkistä ja Oukkaa, kun nämä pohtivat, kenen perustelut ovat kaikkein vakuuttavimmat?

Mansikkamysteeri on jännittävä kertomus, joka avaa tieteellisen tutkimuksen ja tiedon luotettavuuden perusasioita. Se kannustaa kriittiseen ajatteluun sekä korostaa yhteistyön merkitystä. Teos on Helsingin yliopiston tiedekasvatuksen asiantuntijoiden kanssa ideoidun sarjan kolmas, itsenäinen osa. Se on suunnattu erityisesti 6-9-vuotiaille.

Riikkinen ja Oukka seikkailevat myös kirjoissa Mahdottoman suuri puu ja Kadonneen madon jäljillä.

HUOM! Tämä on EPUB 3 Fixed Layout -formaatin sähkökirja, jossa on mukana myös äänikirja. Suositeltavia lukuohjelmia ovat iBooks, Abobe Digital Editions, Infinity Reader ja Gitden Reader.


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone