Jump to content

Lukki-kirjastot - Lukki-biblioteken (Karkkila, Lohja-Lojo, Vihti)

Cover for Kissa joka kehräsi kuolemaa
Isbn: 978-87-2824-508-8
Publisher: Saga Egmont
Category:
Crime & Mystery
Accessible since: March 2022
Narrator: Panu Vauhkonen
Length: 8 hours 58 minutes

Audiobook

Kissa joka kehräsi kuolemaa

Nelikymppinen Elli Niinistö on juuri menossa naimisiin rikosylikonstaapeli Markus Linnan kanssa, kun hän yllättäen katoaa jälkiä jättämättä. Samaan aikaan rikoskomisario Hannu Savolainen kuulee myös toisesta kadonneesta naisesta, jolle naisen naapuri epäilee tapahtuneen jotakin pahaa.

Pian Savolainen on keskellä vaikeasti selvitettävää vyyhtiä, jossa puistattavat löydöt seuraavat toistaan, ja hän tajuaa ajan olevan heidän pahin vihollisensa.

Avuksi tutkinnassa tarjoutuu omapäinen nuori nainen Milla Luther, joka aiheuttaa Savolaiselle harmaita hiuksia anarkistisella asenteellaan. Kuinka pitkälle Savolainen itse on valmis menemään selvittääkseen totuuden ja saadakseen pirullisen syyllisen vastuuseen?

Yksityiselämässään Savolainen on huolissaan tytärpuolestaan Sera-Linasta, jonka järkyttävä salaisuus paljastuu yllättäen ja suistaa koko perheen kaaoksen tilaan.


Annika Eronen on filosofian maisteri, joka asuu Lempäälässä. Häneltä on julkaistu kolme jännitysromaania.

Kari Pusa työskentelee Lempäälän-Vesilahden Sanomien päätoimittajana. Vapaa-aikanaan hän remontoi vanhaa omakotitaloaan ja pyörittää omaa kaapelitelevisiokanavaa. 'Kissa joka kehräsi kuolemaa' on hänen esikoisteoksensa.


Hannu Savolaisesta kertova jännityssarja ammentaa inhimillisistä tragedioista ja rikoskomisario Savolaisen oman elämän ongelmista. Pohjoismaista dekkarigenreä kunnioittavat kirjat pitävät otteessaan viimeistä juonenkäännettä myöten.

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone