Jump to content

Lukki-kirjastot - Lukki-biblioteken (Karkkila, Lohja-Lojo, Vihti)

Cover for Vihollinen lähelläsi
Isbn: 978-87-4284-096-2
Publisher: Jentas
Category:
Crime & Mystery
Accessible since: February 2022

E-book

Vihollinen lähelläsi

Suositun iltapäivälehden päätoimittaja Dennis Luxford on luonut uransa paljastamalla skandaaleja. Törkykeisarina tunnettu Luxford saa uhkauskirjeen, jossa vaaditaan, että säästääkseen tyttärensä hengen hänen on tunnustettava esikoisensa lehtensä etusivulla. Luxford hädin tuskin muistaa kymmenvuotiaan tyttärensä, eikä hän ole koskaan edes nähnyt tätä.
Tyttären äiti, hallituksen näkyvimpiin johtaviin virkailijoihin kuuluva apulaisvaltiosihteeri Eve Bowen kieltäytyy turvautumasta poliisiin. Eve väittää, että tytön sieppaus on Luxfordin viheliäinen juoni törkyjuttujen sarjassa, jonka avulla hän yrittää kaataa konservatiivihallituksen.
Lapsenryöstössä tapahtuu kuitenkin sellainen käänne, että Scotland Yard joutuu pian juttuun mukaan. Rikoskomisario Thomas Lynleyn ja hänen työkumppaninsa ylikonstaapeli Barbara Haversin tutkimukset vievät heidät Lontoon sydämestä Wiltshiren maaseudulle.
Vihollinen lähelläsi -jännitysromaanissa Elizabeth George pureutuu terävästi paitsi poliitikkojen ja median arkeen myös perheenjäsenten keskinäisiin tunteisiin, vanhempien urasuunnitelmiin ja salaisuuksiin.

Susan Elizabeth George (s. 1949, Ohio, Yhdysvallat) on yhdysvaltalaissyntyinen kirjailija, joka kirjoittaa Englantiin sijoittuvia rikosromaaneja. Georgen teosten päähenkilöinä ovat yleensä rikoskomisario Thomas Lynley ja ylikonstaapeli Barbara Havers.Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone