Hoppa till innehållet

Lukki-kirjastot - Lukki-biblioteken (Karkkila, Lohja-Lojo, Vihti)

Omslagsbild för Pakenijat
Isbn: 978-87-2818-386-1
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Romaner Romantik
Tillgänglig sedan: januari 2022

E-bok

Pakenijat

Kaksi vankia pakenee putkasta mutta lähtee vastakkaisiin suuntiin: tumma hautoo sydämessään kostoa, murhaa ja raiskausta, koska kokee itsensä edelleen vangiksi. Vaalea karkuri on puolestaan päättänyt tehdä sovinnon menneisyyden kanssa. Hän kulkee hukkuneen tytön kuva taskussaan erämaahan ja saa siellä tehtävän, jonka suorittaminen vaatii sisua ja lujuutta. Vain sillä tavoin kuolleet voivat päästä sopuun elävien kanssa, ja vain sillä tavoin vanki voi saada vapautensa takaisin.

Ihmisen sisällä kytee voimia, jotka saattavat irti päästessään tuhota kaiken. Miehen sielunelämää luotaava romaani kuvaa tätä tuhovoimaa, vihaa, mutta myös sen vastakohtaa, kaiken lepyttävää rakkautta.

Juhani Syrjä (s. 1943) on suomalainen kirjailija. Hänet tunnetaan syväluotaavista romaaneistaan, joiden miespäähenkilöt etsivät itseään ja kieltäytyvät seuraamasta sovinnaisia elämänpolkuja. Myös luonto ja työnteko korostuvat Syrjän tuotannossa keskeisinä aineksina. Syrjä on kirjoittanut romaanien ohella myös esseitä ja aforistisia kirjoituksia.

EPUB3: Reflowable


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone