Jump to content

Lukki-kirjastot - Lukki-biblioteken (Karkkila, Lohja-Lojo, Vihti)

Cover for Bamse ja Billy Boy
Isbn: 978-87-2809-003-9
Publisher: Saga Egmont
Category:
3-6 years Children's books
Accessible since: January 2022
Narrator: Ville-Veikko Niemelä
Length: 14 minutes

Audiobook

Bamse ja Billy Boy

Bamse ja kaverit menevät siittolaan katsomaan hevosia ja saavat sieltä ilmaiseksi mukaansa valkoisen, mustapilkullisen hevosen, joka potkii ja puree. Hevonen on äkäinen, koska se on kengitetty väärin. Kun asia korjataan, hevonen osoittautuu nopeaksi kilparatsuksi. Se nimetään Billy Boyksi, ja Bamse alkaa kilpailla sen kanssa.

Rahanahne Kroisos laittaa kuitenkin kapuloita rattaisiin, koska haluaa oman Tornado-hevosensa voittavan kaikki kilvat. Kumpi hevonen lopulta vie voiton?

Rune Andréasson (1925–1999) oli ruotsalainen sarjakuvapiirtäjä. Hän innostui piirtämisestä jo lapsena, ja lukiossa hän piirsi ensimmäiset sarjakuvansa Allers Familj -lehteen. Uransa aikana Andreásson on lumonnut lukijat tarinoillaan Pellefantista ja ennen kaikkea Bamsesta – maailman vahvimmasta nallesta. Bamse on Ruotsin menestynein lastensarja, josta on tehty myös piirroselokuva.

Tervetuloa Bamsen maailmaan!
Kun Bamse syö Isoäidin jymyhunajaa, hänestä tulee maailman vahvin nalle. Hän on myös maailman kiltein nalle. Hän auttaa kaikkia pulaan joutuneita – olipa kyseessä sitten ystävä tai joku muu. Bamse on naimisissa Leenan kanssa, ja yhdessä heillä on neljä lasta: kolmoset Nalle-Maija, Teddy ja Lennu sekä nuorimmainen Pampula. Kun Bamse ei työskentele metsässä, hän on usein ulkona seikkailemassa parhaiden ystäviensä Pompin ja Kilpisen kanssa.

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone