Jump to content

Lukki-kirjastot - Lukki-biblioteken (Karkkila, Lohja-Lojo, Vihti)

Cover for Smurffit - suuri tarinakokoelma
Isbn: 978-87-2693-195-2
Publisher: Saga Egmont
Category:
3-6 years Children's books
Accessible since: January 2022
Narrator: Antti Lang
Length: 2 hours 37 minutes

Audiobook

Smurffit - suuri tarinakokoelma

Smurffikylässä sattuu ja tapahtuu. Smurffiina valmistautuu kaikkien aikojen tanssiaisiin – onhan hän sentään kylän ainoa prinsessa, jonka seuraan jokainen prinssi haluaa. Välkky lähtee metsään murjottamaan, mutta metsuri poimii hänet mukaansa ja esittelee perheelleen. Myrkkysmurffi puolestaan etsii lohikäärmettään Tulisuuta. Minne uskollinen ratsu on voinut smurffata?

Lapsenomaiset ja neuvokkaat Smurffit riemastuttavat tarinakokoelmassa niin pieniä kuin isojakin lukijoita. Sadut sopivat mainiosti koko perheen yhteisiin hetkiin.

Belgialainen sarjakuvataiteilija Pierre "Peyo" Culliford loi Smurffit vuonna 1958. Nämä pienet siniset hahmot ovat kolmen omenan korkuisia ja asuvat sieniä muistuttavissa taloissa. Kun he eivät leiki, rakenna, juhli tai keksi keksintöjä, Smurffit varmistavat, että velho Gargamelin ja hänen Rontti-kissansa ilkeät suunnitelmat menevät kerta toisensa jälkeen mönkään!

Smurffien tavaramerkin omistaa Peyo Creations. © 2021 Peyo Creations.

Oletko valmis seikkailemaan Smurffiinan, Suursmurffin, Nuotin, Pattismuffin, Runoilijasmurffin ja koko Smurffikylän asukkien kanssa? Kuuntele mitä tapahtuu, kun Käteväsmurffi yrittää lentää, kun Kaunosmurffin heijastus herää henkiin, tai kun paha velho Gargamel yrittää taas kerran pilata Smurffien päivän ilkeillä suunnitelmillaan. Smurffataan!

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone