Jump to content

Lukki-kirjastot - Lukki-biblioteken (Karkkila, Lohja-Lojo, Vihti)

Cover for Rambo: Ajojahti
Isbn: 978-87-2686-930-9
Publisher: Saga Egmont
Category:
Novels Crime & Mystery
Accessible since: January 2022
Narrator: Jari Nissinen
Length: 9 hours 49 minutes

Audiobook

Rambo: Ajojahti

Poliisipäällikkö Teasle löytää Rambon, kodittoman Vietnamin sodan veteraanin, vaeltelemassa kentuckylaisessa pikkukaupungissa. Hän ohjaa miehen kaupungin rajalle, pois kunnollisten kansalaisten silmistä. Kun Rambo ei suostu pysymään poissa, Teaslelle ei jää muuta vaihtoehtoa kuin sulkea mies vankilaan.

Vankilaoloissa sotamuistot ottavat Rambon valtaansa. Hän hyökkää käyttämällä veistä ja karkaa vuorille. Tilanne pakottaa Teaslen jahtaamaan Ramboa, ja pian avuksi kutsutaan niin helikopteri kuin jälkikoiratkin. Taitavaksi sissisotilaaksi koulutettu Rambo haastaa poliisipäällikön piilostaan kiihkeätempoiseen sotaan, josta ei yllättäviä käänteitä tai vaaraa puutu.

David Morrellin Rambo: Ajojahti herätti ilmestyessään närkästystä aran sota-aiheensa takia. Teos filmatisoitiin Taistelija-toimintaelokuvaksi vuonna 1982, jolloin Rambo nousi suursuosioon ympäri maailman.David Morrell (s. 1943) on kanadalainen kirjailija, joka tunnetaan esikoiskirjastaan Rambo: Ajojahti (engl. First Blood). Hänen kirjojaan on käännetty ainakin 20 kielelle.

Rambo-sarja kuvaa Vietnamin sodassa sissiksi oppineen John Rambon vaiheita – räjähtävää toimintaa ja nokkelia juonenkäänteitä säästelemättä.

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone