Jump to content

Lukki-kirjastot - Lukki-biblioteken (Karkkila, Lohja-Lojo, Vihti)

Cover for Ahne
Isbn: 978-87-2805-864-0
Publisher: Saga Egmont
Category:
Novels Crime & Mystery
Accessible since: December 2021
Narrator: Hannamaija Nikander
Length: 7 hours 51 minutes

Audiobook

Ahne

Kun Turun Kuuvuoren kuntoportaista löytyy kuoliaaksi puukotettu nainen, Kati Bergin poliisiksi opiskeleva tytär Milla osallistuu esitutkintaan. Kati itse asuu edelleen erillään puolisostaan ja suorittaa TE-toimiston kautta tunteja palvelutalossa mukavan tuttavuuden Nallen kanssa. Palvelutaloon kätkeytyy kuitenkin salaisuuksia, jotka eivät kestä päivänvaloa.

Pahuus ja sen juurisyyt mietityttävät sekä Millaa että Katia, kunnes selitys löytyy vaarallisen läheltä. Mutta kuka ratkaisisi maailmanlaajuisen ilmastokriisin, Katin omasta aviokriisistä puhumattakaan?

Ahne jatkaa leppoisaa Kati Berg tutkii -dekkarisarjaa. Työttömäksi jäänyt historiantutkija Kati hurmaa omaleimaisuudellaan ja tunneälyllään, vaikka häntä painaakin huoli omasta sekä maapallon tulevaisuudesta.

Eeva Kiviniemi on turkulainen toimittaja ja erikoiskirjastonhoitaja. Nykyisin hän vastaa kirjaston viestinnästä. Kiviniemi on mieltynyt Aurajoen rantaan, jonka läheisyyteen hänen Kati Berg tutkii -sarjansa sijoittuu.

Työtön historiantutkija Kati Berg ratkoo rikoksia ja lyöttäytyy yhteen poliisiksi opiskelevan tyttärensä Millan kanssa. Leppoisa Cozy Crime -dekkarisarja sijoittuu Turun tunnelmallisiin maisemiin.

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone