Hoppa till innehållet

Lukki-kirjastot - Lukki-biblioteken (Karkkila, Lohja-Lojo, Vihti)

Omslagsbild för Ikiuni
Isbn: 978-95-2382-025-8
Förlag: Docendo
Kategori:
Deckare & spänning
Tillgänglig sedan: december 2021

E-bok

Ikiuni

Tummapintainen yksityisetsivä Kit Karisma alkaa selvittää tunnetun paparazzi-kuvaajan saamaa uhkausta, mutta kuolema ehtii puuttua peliin. Asioihin näyttää sekaantuneen niin poliitikkoja, gangstereita kuin kotoperäisiä nationalistejakin. Pian Karisma huomaa olevansa keskellä haudanvakavia hankaluuksia.

Kuuluisa oopperadiiva Katriina Viisparta pestaa yksityisetsivä Kit Karisman selvittämään poikansa Jan Viisparran saaman uhkauskirjeen alkuperää. Poika on tunnettu paparazzi-kuvaaja, jolla tuntuu riittävän vihaajia. Poika salamurhataan, ja Karisma alkaa tutkia juttua.

Paparazzin ottamat valokuvat antavat Karismalle tukun vihjeitä, ja hän seuloo epäillyistä esiin mm. nuorehkon naispuolisen puoluejohtajan, alkoholisoituneen hiihtosankarin, gangsteripäällikön, nuoren blonditytön ja uusnatsijärjestön, jolla on karismaattinen nokkamies.

Suomalaisen äidin ja amerikkalaisen isän tummahipiäinen yksityisetsiväpoika Kit Karisma on Ari Wahlstenin dekkarien päähenkilö, joka kulkee Helsingin kaduilla amerikkalaisen kovaksikeitettyjen jännitysromaanien hengessä.

Ari Wahlsten (s. 1963) on taiteen moniottelija, joka työskentelee käsikirjoittajana, ohjaajana, näyttelijänä ja kirjailijana. Ikiuni on hänen Kit Karisma -dekkarisarjansa viides teos.


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone