Hoppa till innehållet

Lukki-kirjastot - Lukki-biblioteken (Karkkila, Lohja-Lojo, Vihti)

Omslagsbild för Radio Suomipop
Isbn: 978-95-2351-856-8
Förlag: Into Kustannus
Kategori:
Konst, musik, teater, film Humaniora Ekonomi & marknadsföring
Tillgänglig sedan: oktober 2021

E-bok

Radio Suomipop

Jaajon viiltävä älykkyys, Annin hersyvä salonkinauru ja Perälän nerokkuutta hipovat lausunnot ovat jo vakiinnuttaneet paikkansa suomalaisessa populaarikulttuurissa. Hovimuusikon kupletit auttavat yli ankeimpienkin hetkien, ja vaikka Respan Piaa ei ole kukaan koskaan nähnyt tai kuullut, niin sekin riittää, että hänen tiedetään olevan olemassa.

Vuonna 2001 eetterin valloittanut Radio Suomipop on ollut osana suomalaisten arkea ja juhlaa nyt jo kahdenkymmenen vuoden ajan. Suomipop ja suomalaiset ovat olleet samalla taajuudella alusta alkaen. Yhdessä on ilakoitu, itketty, naurettu ja rakastettu. Kunnioitettavasta iästä huolimatta aloitetaan Suomipopilla jokainen aamu aina puhtaalta pöydältä. Kuuntelijoiden luottamus ansaitaan tuoreudella ja huumorilla - ja korvia hivelevillä musiikkivalinnoilla.

Radio Suomipopin historia ei mahtuisi yksiin kansiin edes sullomalla. Sen verran paljon on vuosien saatossa sattunut ja tapahtunut. Siksi merkkivuotta juhlistetaankin julkaisemalla Suomipopin historiikki yhtä monimuotoisena kuin kanava itse. Ylväs juhlakronikka saa rinnalleen uudenlaisella audiokonseptilla toteutetun kuunnelmallisen äänikirjan. Tämä mehukas uutuusformaatti päästää ääneen kanavan menneet ja nykyiset tähdet, joten kaikki tarinat tulevat varmasti kerrotuiksi juuri sellaisinaan kuin ne tapahtuivat.

Painettu kirja täydentää kokemusta ennenjulkaisemattomin valokuvin. Radio Suomipop on ollut vuosien saatossa mahdollistavana ponnahduslautana lukuisille kotimaisille artisteille. Myös heidän muistonsa ja terveisensä ovat osana äänikirjaa.

Suomipopin historiikissa esitellään luonnollisesti myös kanavan tuotannon pimeät voimat ja muutama hassu johtaja. Teoksessa on oma kunniapaikkansa Suomipopin vannoutuneiden fanien tarinoille. Moni heistä on kasvanut ja kehittynyt yhdessä kanavan kanssa. Kahteenkymmeneen vuoteen on mahtunut valtavasti ihmisiä, tarinoita ja kohtaloita. Radio Suomipopin risteilyillä ja festareilla on eletty muutamassa päivässä monen elämän edestä. Nämä kertomattomat tarinat, ja lukuisat salaisuudet paljastetaan syksyllä koko kansalle. Teoksen sisällöntuotannosta vastaa kirjailija Antto Terras.


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone