Jump to content

Lukki-kirjastot - Lukki-biblioteken (Karkkila, Lohja-Lojo, Vihti)

Cover for Kartanon perijätär
Isbn: 978-91-8034-036-6
Publisher: Word Audio Publishing
Category:
Novels Romance
Accessible since: September 2021

E-book

Kartanon perijätär

Romansseja, historian havinaa ja kadonneita aarteita
Tuuli Falkenfelt on kartanonherra Leo Falkenfeltin ja Margaretan tytär, Tammimäen perijätär. Hänen äitinsä on menehtynyt traagisesti synnytykseen, ja murheellinen Leo ikävöi rakasta Margaretaansa. Muutoksen tuulet puhaltavat Kotkatjärvellä: sodan jälkeen kartanot saavat uusia asukkaita, jotkut mieluisampia kuin toiset.
Menneisyys ei tunnu jättävän kotkatjärveläisiä rauhaan: Hukkalammen kartanosta löytyy vanhoja muistikirjoja ja salaperäinen Kristian Sabel muistuttaa elävästi erästä Sudenpään kartanon aiempaa asukkia. Tuuli on nykyaikainen nainen, joka on päättänyt opiskella agronomiksi, mutta edes hän ei kykene vastustamaan romanttisten kartanoiden taikaa… Lisäksi Sudenpään vanha diadeemi, jonka pahamaineinen historia on kaikkien kotkatjärveläisten tiedossa, varastetaan. Onnettomuutta tuottavan diadeemin joutuessa vääriin käsiin, arvaamattomat seikkailut odottavat.

Ursula Pohjolan-Pirhosen 1970- ja 1980-luvuilla ilmestyneet ihanat kartanoromaanit tekevät paluun! Tuotteliaan kirjailijanuran tehneen Pohjolan-Pirhosen (1925-1984) historialliset tarinat ovat täynnä menneen ajan lumoa, jännittäviä juonenkäänteitä ja hurmaavia henkilöhahmoja. Kartanon perijätär on Tammimäki-sarjan viides osa.Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone